måndag 21 april 2014

The Neverending Pile Challenge - DrugstoreDagens tema är Drugstore eller vad ska vi översätta det till? Lack som går att köpa i nästan vilken butik som helst kanske?

Jag har tolkat det så i alla fall och i min hjärna dök då märken som Isadora, Depend, HM, Mavala upp. Jag valde att kombinera två lack ett från Depend och ett från HM.

Bägge har stått ett tag hos mig. Depend lacket tror jag att jag bytt till mig eftersom jag sett swatcher och gillat det riktigt mycket. Mad Confetti från HM fick jag av min svärdotter och det har ju också blivit stående.

Synd för nu när jag kikade lite så insåg jag att Depend 353 och HM Mad Confetti skulle bli en ganska bra kombo. Depend 353 är ett blurple alltså blålila lack. Ett riktigt snyggt och bra krämlack. Två lager räcker för täckning och torktiden är bra.

Jag hade tänkt att göra en omvänd gradient med glitterlacket, men jag fick ändra mig rätt snabbt för glittret var alldeles för glest för att lyckas med det. Istället blev det ett lager över 353. Tycker inte det blev så himla tokigt faktiskt.
Today's theme is Drugstore. For me as a Swede the brands that popped up in my head is: Depend, HM, Isadora and Mavala among others that I have forgotten. 

I decided to go for Swedish brands and two polishes that has been standing a while in my drawer. The Depend polish I think I got in a swap. I know that I wanted it because I've seen swatches and liked it a lot. Mad Confetti from HM is a polish I got from my daughter in law.

It's really sad that those two have been standing there untested because when I took a closer look I realisead that they would look good together. So what I have been using is Depend 353 and HM Mad Confetti. Depend 353 is a blurple thus purple-blue lacquer. A really neat and good creme polish. Two layers is enough for coverage and drying time is good.

I had intended to do a reverse gradient with the glitter polish, but I did change my mind quite quickly for the glitter was too sparse to succeed with that. Instead I layered it over 353 with only one layer. I think this turned out really nice actually .

6 kommentarer :

 1. Superfint :) även om mer glitter kan va kul så är detta precis lagom!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ibland gillar jag när man bara kör det som lite grädde på moset liksom.

   Radera
 2. Riktigt snygg kombination! Jag funderar på att haka på den där utmaningen. Jag skulle behöva beta av några av alla otestade lack... :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är inte så dum utmaning det här inte. Bra att man inte behöver vara med på allt heller utan att man kan välja när det passar och man själv vill.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!