fredag 25 april 2014

The Neverending Pile Challenge - Had to have it still haven't worn it - OPI DS Luxurious

Till dagens tema som är Had to have it still haven't worn it hade jag en uppsjö med lack som skulle kunna passat in. Det är liksom typiskt mig att få syn på ett lack på någon annan blogg och känna att det där bara måste jag ha. 

OPI DS Luxurious såg jag hos Anne på Nailtastic och det var kärlek vid första ögonblicket. Jag kan inte riktigt komma ihåg när det var jag köpte det här eller om jag möjligen bytt till mig det, men jag vet att det stått i lådan bra länge. 

Och jag kan ju direkt säga att jag förstår vad det var som gjorde att jag ville ha det och jag ångrar absolut inte att jag köpte det. DS Luxurious är ett fantastiskt orange lack med guldskimmer i. Om man dessutom som jag gillar OPI:s pensel och lacket täcker på två lager med bra torktid är lyckan fullkomlig. Ett av mina favoritlack är China Glaze Riveting och det här är ganska likt det vilket givetvis bidrar till att jag tycker mycket om Luxurious.

Jag ska försöka göra en jämförelse vid något tillfälle för att se hur lika dom faktiskt är. 

I alla fall så är jag mycket nöjd med att ha det här i min samling och borde skärpa mig med att låta dom där lacken som jag helst ville ha stå otestade för länge. 


For today's theme that is Had to have it still haven't worn it I had a plethora of polishes to choose from. It's typical me to catch sight of a polish on some other blog and feel that I just have to have it.

OPI DS Luxurious is a polish that I first sighted at Nailtastic and it was love at first sight. I can't really remember when it was that I bought it or if I possibly got in a swap, but I know it's been in the drawer a long time.

And I can say that I understand what it was that made ​​me want to have it and I have no regrets whatsoever that I bought it. DS Luxurious is a fantastic orange polish with gold shimmer in. If you also like me like OPI 's brush and the fact that the polish covers in two layers with good drying time makes you a very happy girl. One of my favorite polishes is China Glaze Riveting and this is quite similar to that which naturally helps that I like Luxurious so much.

I'll try to do a comparison at some point to see how similar they actually are.

In any case, I am very pleased to have this in my collection and should get better on using those polishes I want the most right away instead of hiding them in my untested drawer. 

22 kommentarer :

 1. Fantastiskt vackert! Inspirerad av dig ska jag nog gå ner och gräva i samlingen efter ett otestat måste-ha-lack jag också.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Såg att du gjorde det. Kul att du hängde på också :)

   Radera
 2. Mja, helt okej. Fin färg! Jag gillar ju orange!

  SvaraRadera
 3. Jättefint lack, men jag drabbas inte av akut habegär. Men visst är det larvigt att man bara köper på sig mer och mer lack fast man har en massa jättefina lack som man inte har burit än? Jag höll i mig rätt duktigt ett tag, men senaste månaden har jag gått lite överstyr och beställt massor av lack... :-P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ju mer man försöker hålla sig desto värre brukar det för min del bli med inköpen. Helt knäppt.

   Radera
 4. Detta fick jag av Elin när jag fyllde år, älskar det!
  Är ganska likt Riveting faktiskt, och Riveting är mitt absoluta favoritlack!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Riveting är en absolut favorit här också ju.

   Radera
 5. Wow! Det ser ut som att det brinner och glöder på dina naglar! =)

  SvaraRadera
 6. Guuud såå läckert, det glöder nästan om det. Helt underbart. :-)

  SvaraRadera
 7. Väldans fint ju! Såg det här online och funderade på om det här eller Indulgence kan vara nåt för mig som är helt orangelös när det gäller lack.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, då är det här absolut ett alternativ!

   Radera
 8. It's gorgeous and glowing from inside - very beautiful!

  SvaraRadera
 9. Det är fantastiskt vackert! Älskar både detta och.... gah, vad heter det? Jaja, det röda som släpptes samtidigt. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Var det Indulgence som släpptes samtidigt kanske?

   Radera
 10. That is an amazing orange! Cool!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!