onsdag 9 april 2014

Lacky Corner's Favorite Week - Darling Diva Polish Little Red Corvette

En sak som jag insåg när jag satt och klurade på vilka lack jag ville ha med på den här favoritveckan är att det blir bra mycket mer spridning på märken som är med än förra året. Jag kan ju utan att avslöja allt för mycket konstatera att det inte finns två lack av samma märke med i år. Sen förra året har min samling av Indie lack ökat lavinartat och sen Edgy Polish öppnade har jag testat mycket nya märken vilket alltid är roligt.

Idag tänker jag visa ett lack från Indiemärket Darling Diva Polish vilket var det första märket som jag köpte Indielack ifrån.

Det jag köpte var A Christmas Story och det hade mycket väl kunnat vara det lacket jag hade visat här idag, men efter det hade ju kommit en uppsjö snyggingar till från Darling Diva och det här är Little Red Corvette.

Ett galet vackert glitterlack som består mest av rött glitter, jag hittar lite prismatiskt  och ta mig tusan om det inte finns lite rosaaktiga små glitterbomber i det också.

Förra gången jag visade det här så var det på egen hand, men efter inspiration från Emma som bloggar ihop med Sminkan så la jag det över svarta Rainbow Honey NYX. Ett lager tyckte jag räckte och sen ett lager Digital Flash.

Alltså jag kan inte annat än att älska den här manikyren. Dessutom är det underbar formula på Little Red Corvette, vilket det oftast är på Darling Divas lack.One thing I realized when I sat down and figured out which polishes that I wanted in on this favorite week is that there will be a lot more spread on brands then it was last year. I can without revealing too much say that there are not two polishes from the same brand this year. Since last year, my collection of Indie polishes has increased so much moore than the "regular" brands has and the opening of Edgy Polish has had a lot to do with that. To try new brands are always a joy to me. 

Today I will show you a polish from Indie label Darling Diva Polish which was the first brand that I bought Indie polish from.

What I bought was A Christmas Story and that could very well been the polish I had shown here today, but after that came out there has come plenty of hotties from Darling Diva and this is Little Red Corvette.

A crazy beautiful glitter polish that consists mostly of red glitter, I find little prismatic and I'll be damned I think there is some pinkish small glitter bombs in it too.

Last time I showed it here it was on it's own, but after inspiration from Emma who blogs together with Sminkan I put it over black Rainbow Honey NYX. One layer was enough and then a layer of Digital Flash.

I can't help but to love this manicure. Also, it's wonderful formula on Little Red Corvette, which it usually is on the Darling Diva polishes.

22 kommentarer :

 1. Åh, jag har inte sett det över svart förut! Fantastiskt snyggt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jättefint, men jag gillar det nog ännu mer solo. Älskart.

   Radera
  2. Jag gillar dom på bägge sätten och tycker det är kul att altinera lite grann.

   Radera
 2. OH YES, OH yes - I see why this is a favorite - den är absolut underbar!

  SvaraRadera
 3. Det där lacket är så otroligt vackert!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ett sånt där lack som man inte får något gjort när man har det på naglarna för man sitter och stirrar på dom hela tiden :)

   Radera
 4. Jag ÄLSKAR det här lacket! Och att lägga det över svart var genialiskt! Jag har bara använt det över Alexis från Gina Tricot. Men det var också riktigt läckert!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Måste nog också testa att lägga det över den typen av rött.

   Radera
 5. Grymt snyggt! Jag har alltid lagt det över rött men jag ska också testa svart någon gång, Emma lyckades verkligen inspirera med den manikyren,

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har bara använt det självt innan, men ska nog testa över rött också. Emma fick en liten genialisk idé när hon la det över svart.

   Radera
 6. I love Darling Diva's polishes, and this one is pretty too! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. One of my favoirite brands. So many nice ones. And especially the glitters.

   Radera
 7. Jag älskar den här kombinationen, det är verkligen toksnyggt! Vill ha alla Muscle Cars och layra dem på svart...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu får du mig att sitta och dregla över tanken på dom där lacken över svart....

   Radera
 8. OJ, vad snyggt det var över svart!!

  SvaraRadera
 9. Underbart vackert och så snyggt med svart under

  SvaraRadera
 10. Det där har legat på önskelistan länge, men jag har inte lyckats få tag i det än. Det är verkligen snyggt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håll koll på Edgy Polish. Där ska det komma in DD lack snart igen.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!