tisdag 8 april 2014

Lacky Corner's Favorite Week! - Chanel Taboo

Hur skulle jag kunna ha en favoritvecka utan det här lacket? Jag pratar om Chanel Taboo, kanske det mest hypade lacket förra året, men det är ju bara så vansinnigt vackert. Jo, jag har definitivt bestämt mig för att det var värt pengarna.

Ett härligt vampigt mörklila med blått skimmer i. Mina bilder gör det inte på långa vägar rättvisa, men det är en svår liten rackare att få att visa sitt rätta jag. Dock betyder inte det att jag tänker sluta försöka.

Ibland får man dessutom vad man betalar för. Det är en otroligt bra formula på det här och penseln är mycket trevlig. Två lager räcker för att täcka ordentligt. Och som vanligt har jag Digital Flash över.

Äger ni det här heller har ni hittat något som skulle kunna vara en dupe? Själv har jag inte hört talas om någon exakt kopia än i alla fall.How could I have a favorite week without this polish? I'm talking about Chanel Taboo, perhaps the most hyped polish last year, but it's just so insanely beautiful. Well, I've definitely decided that it was worth the money. 

A beautiful vampy dark purple with blue shimmer in. My photos don't do it justice by a long shot, but it's a tough little rascal to get to show their true colors. However, this does not mean that I'm going to stop trying. 

Sometimes you get what you pay for. And this is one of those things because it's an incredibly good formula on this and the brush is very nice. Two coats are sufficient to cover properly. And as usual, I have Digital Flash over. 

Do you own this or have you found something that could be a dupe? I have not heard of any exact copy yet anyway.

30 kommentarer :

 1. Visst är det läckert, en riktig klassiker vid det här laget :o) Xx

  Makeup by Candlelight

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut en modern klassiker som jag är glad att jag har.

   Radera
 2. Jag instämmer, det är verkligen värt pengarna :) Jag har inte sett någon dupe hittills, vilket gör att köpet känns än lite mer okej.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, ingen exakt dupe vilket gör det ännu roligare att äga.

   Radera
 3. I love Taboo, it's one of my favorite Chanel's of the more recent ones.
  I did a dupe test on my blog, and didn't find any exact dupes alltho Priti Nyc Lilac Queen is fairly close, but Lilac Queen is not nearly as pigmented as Taboo and some of the shimmers/flakies are a little bit different...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oh, I remeber you did that test and none of them were real dupes.

   Radera
 4. Äger inte detta....än....men vill ;) är så hiskeligt vackert!!

  SvaraRadera
 5. Detta är ett av mina favoritlack också. Sjukt svårt att fota men så underbart vackert i verkliga livet. Mitt första Chanel och jag ångrar det inte alls.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, här finns inte heller någon ånger. Helt klart värt priset.

   Radera
 6. Vad snyggt:D

  PS: Jag håller i min första bloggtävling där man kan vinna ekologiska skönhetsprodukter: http://lifeoflexie.blogg.se/2014/april/tavla-om-fina-priser-fran-ax-lin.html

  SvaraRadera
 7. Jag håller med om att det var värt pengarna! Så vackert.

  SvaraRadera
 8. Ja! Det är värt alla hyllningar det fått! Sååå snyggt!

  SvaraRadera
 9. Så vackert! Synd att det inte finns nån billigare dupe på det, vill ha ju

  SvaraRadera
 10. It's really pretty, I like it a lot. I don't think I'll buy it though - too pricey :)

  SvaraRadera
 11. Helena, I'm so sorry I haven't been commenting on your blog!! I've been insanely busy here... Thanks so much for visiting mine! And this polish is GORGEOUS!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sweetheart I know you are busy and it's soo ok that you haven't commented. By the way I loved your post about the seven summits.

   Radera
 12. Mycket snyggt, ytterligare en värdig favorit!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det här var liksom självskrivet när jag började fundera på vilka som skulle få vara med den här veckan.

   Radera
 13. Jag måste erkänna att jag inte riktigt har förstått hypen över Taboo. Visst är det ett väldigt snyggt lack, men det känns inte riktigt så unikt att det motiverar priset.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror att man förstår hypen mer när man har det på naglarna, för jag tror inte riktigt jag sett några bilder som jag tycker är riktigt rättvisa.

   Radera
 14. Äger det inte själv men har gett sambon i uppgift att köpa det under sin nästa jobbresa som innebär en flygplats. Så förhoppningsvis kommer det som en påskpresent till mig i nästa vecka när han kommer hem från Sydkorea;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Flygplatser är bra ställen :) Då håller jag tummarna att påskharen kommer med det här.

   Radera
 15. Älskar Taboo! Lätt ett av förra årets snyggaste nagellackssläpp. En av min top 20 all time nu. :)

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!