måndag 7 april 2014

Lacky Corner's Favorite Week - HM Blue My Mind

Då har det blivit dags för en vecka av mina favoriter! Jag hade en likande vecka förra året och då var det de här lacken som visades: China Glaze Agro, Riveting och I'm With The Lifeguard. Orly Fresh, Ozotic 513 och Zoya Charla. Ja och så en nailart också förstås. Jag kan konstatera att flera av dom lacken hade jag nog kunnat tagit med i år också, men har man en samling på över 500 lack så kan jag garantera att man inte behöver visa samma favoriter igen.

Det första lacket ut är ett som jag alldeles har för mig att jag hittade i en fyndkorg på HM och oj vilket fynd det här var. Ett så härligt klarblått lack som HM Blue My Mind är har jag svårt för att inte tycka om. Dessutom tycker jag det är kul att jag börjar min favoritvecka med ett svenskt lack.

Det här är inte bara ett billigt lack, som jag dessvärre tror inte säljs längre utan även ett riktigt bra lack. Två lager som är lättmålade är vad som behövs. Och ja självklart så var det ju det här som var basen till min nailart som ni såg igår.

Över det hela har jag ett lager med Digital Flash.

Jag hoppas att ni följer med mig under veckan och att några av mina favoriter kanske också kan bli era favoriter eller det kanske dom redan är.


It's time for a week full of my favorite polishes! I had a similar week last year and then it was these polishes that I choosed to show: China Glaze Agro, Riveting and I'm With The Lifeguard. Orly Fresh, Ozotic 513 and Zoya Charla. Yes and a nailart too, of course. I realise that there are several of those that could have been shown this year as well, but in a collection of over 500 polishes I can guarantee you that you don't need to show the same favorites again.

The first polish out is one that I kind of remember that I found in a bargain basket on HM and oh what a find this was. Such a beautiful clear blue polish as HM Blue My Mind is I find really hard not to love. I also think it's great that I start my favorite week with a Swedish brand.

This is not just a cheap polish, which I unfortunately think is not sold anymore but also a really good polish. Two layers that are easily painted is what is needed. And yes of course it was this that was the base of my nailart you saw yesterday.

And over it all, I have a stock of Digital Flash.

I hope you will follow me during the week and maybe some of my favorites might also become your favorites, or perhaps they already are.

24 kommentarer :

 1. It is gorgeous :)
  And we BOTH are blue this morning ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. It's a perfect blue, but I do think I saw a blue Kiko at your blog that was very similar.

   Radera
 2. Det ser ju helt underbart ut :) Så jämn täckning också... Måste definitivt testa mer av Hms lack!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det tycker jag du ska göra. Bra lack för vettigt pris.

   Radera
 3. Det är en klassiker! Glad att jag köpte 2 back-ups, vill aldrig vara utan det!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, det är en riktig pärla faktiskt som man inte vill vara utan.

   Radera
 4. Åhh såklart! Att jag inte tänkte på det igår. Blue my mind är ju verkligen underbart. Jag borde verkligen plocka fram min flaska :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ett härligt glatt blått lack som alltid piggar upp.

   Radera
 5. Jag får inte nog av Blue My Mind! Så underbar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det här kan jag också se hur många gånger som helst.

   Radera
 6. H&M:s bästa släpp någonsin kanske? Übersnyggt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det vet i kattsingen om det inte är så. Och Lady Luck möjligen också.

   Radera
 7. Svar
  1. It's a great color and I always get happy when I'm wearing it.

   Radera
 8. Det här är verkligen toppenfint, så härlig blå! Ska bli kul att se vad som kommer senare i veckan...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi får väl se om du hittade några små pärlor.

   Radera
 9. Det är en underbar blå färg! Köpte det lacket förra året för en tia och det är verkligen ingen besvikelse, så snyggt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. En tia är liksom helt sjukt billigt för ett sånt här lack.

   Radera
 10. Det är ett otroligt snyggt lack!

  SvaraRadera
 11. Vet inte om det är min skärm, men tycker att det påminner om Sally Hansen - Pacific Blue. Detta är kanske lite ljusare. Önskar att jag hade det själv.

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!