söndag 14 oktober 2012

Nailart Sunday: Zoo

Nailart Sundays har även blivit tema söndagar vilket är riktigt kul! Man får tänka till lite grann. Fast den här veckan är det inte jag som tänkt till utan äldste sonen.

Veckans tema är Zoo och jag hade problem med vilket oranget lack jag skulle ha som bas till mina tiger naglar så jag försökte be familjen om hjälp när grabben frågar varför jag ska göra tigernaglar.  Zoo är ju en godissort brister han ut! Och det har han ju så rätt i :)

Jag vill börja med att säga att jag är ganska usel på att måla på frihand och inte har jag riktigt bra saker till det. Men jag blir mer och mer sugen på att köpa akrylfärg och bättre penslar. Alltså är kanske inte det här världens vackraste manikyr, men ganska kul och den fick en hel del uppmärksamhet på jobbet.Det här är alltså min inspirationskälla. Nu är jag som sagt inte så värst bra på att måla på frihand så jag tog mig friheten att göra en tolkning. Jag har snott lite från både den gamla och nya varianten av ask.
Nå vad tycks? Ska jag införskaffa lite vettiga grejer och försöka lära mig sånt här eller ska jag lägga ner försöken?

Nailart Sundays are at the moment Nailart Theme Sundays and for this Sunday the theme is Zoo.

I knew what I wanted to do. Tiger nails. But I had a problem deciding on what orange polish I should use. I asked the family and my oldest son asked me why I was doing tiger nail for a Zoo Theme. Zoo is a candy he said. Why don't you do as the candybox on your nails? Well here in Sweden at least Zoo is a candy.

I'm not very good at all on doing this kind of things on free hand, but I thought I would give it a try at least. I think it would have been better with acrylic paint instead of polish. But I kind of like it anyway :)

What do you think? Flip or Flop? Should I continue trying to do things on freehand or should I just quit?

19 kommentarer :

 1. Jättekul manikyr! Du ska inte lägga ner utan införskaffa akrylfärger.

  SvaraRadera
 2. Jag tycker att du genast ska springa och inhandla akrylfärg och små penslar! :D Mer vill jag se! :D Jättekul idé och tolkning på temat också! Visar ju att man kan tolka lite hur man vill vilket jag också tycker är kul! Jag var också innen på leopard/tiger/zebra men sen ångra jag mig och kom på något annat! ;) Fast jag får vänta tills det blir lite ljusare ute innan jag kan ta kort på dem :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gillar också att det går att tolka på så många olika sätt!

   Radera
 3. I think it's cool that you tried it out, and I definitely think you should keep working on it. I really suck at freehanding stuff myself, but I keep trying and hope to be at least decent at it at some point.

  SvaraRadera
 4. Haha, jag hade också tankar på ZOO-godiset, men det kändes för meckigt utan tunna penslar. Det är inte min grej. Jag kör lite mer... naturbetonat, haha.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ännu tunnare penslar hade nog varit att föredra!

   Radera
 5. Jättekul tolkning tycker jag och det blev en fin och rätt cool manikyr :)

  SvaraRadera
 6. Tredje gången gillt att försöka kommentera från mobilen. Våra män i familjen hade samma tanke, mitt bidrag kommer strax:)0

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har också problem när jag ska försöka kommentera från mobilen! Sjukt jobbigt!

   Radera
 7. Brilliant tolkning av temat, läckert med de starka färgerna - du ska absolut fortsätta m frihand!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ibland är det bra med kluriga barn som hjälper en med idéer :)

   Radera
 8. Attans nu försvann ju min idé som jag tänkt ut. Jättebra jobbat av dig! Och du vet väl att övning ger färdighet!

  SvaraRadera
 9. Finfint! Jag blir MYCKET sugen på zoo-godsi nu :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Zoo godis är underskattat! Hur gott som helst.

   Radera
 10. Hade samma tanke men la ner det då jag trodde det skulle bli för pilligt. Men du löste det fint tycker jag. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lite snett och vint och lite kletigt, men ändå ganska kul tycker jag också!

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!