lördag 12 januari 2013

Ert val / Readers Choice! - Zoya Wednesday

Ännu en gång har ni mina kära läsare lyckats att välja ett alldeles underbart lack!

Zoya Wednesday är ett dammigt turkost krämlack med Zoyas alla fina egenskaper. Det är lätt att applicera. Två lager är allt som krävs och torkar fort. Det man möjligen kan anmärka på är att det har en liten tendens att bli lite strimmigt, men det rättar till sig med topplack och det är inte så mycket att det stör på något sätt.

Färgen är som sagt turkos en lite dammig sådan helt underbar tycker jag, men när jag visade mina fina naglar för yngste sonen sa han: Åh fy tusan! Och inte kom det något Vad snyggt efter det inte...

Han har helt enkelt dålig smak. För jag gillar det här och som vanligt med krämlacker så får jag ju stort sug efter att göra någon typ av nailart på, det har jag dock inte gjort den här gången. Troligen kommer lacket att dyka upp mer gånger här med lite extra detaljer på.

Under bilderna på lacket så har jag lagt till veckans omröstning på vilket lack ni vill att jag ska swatcha upp. Hoppas att ni röstar för jag tycker det här är riktigt kul och ett bra sätt för mig att få lite hjälp på traven över vilket lack jag ska välja att måla med.
Once again, you my dear readers have managed to choose a very beautiful polish!

Zoya Wednesday is a dusty turquoise cream polish with Zoya's all fine qualities. It was released last summer with the Beach collection.  It is easy to apply. Two coats is all it takes and dries quickly. What one can possibly complain about is that it has a slight tendency to be a bit streaky, but it corrects itself with topcoat and it's not so much that it interferes in any way.

The color is turquoise, as I said a little dusty and this is absolutely wonderful, I think, but when I showed my nice nails for the youngest son, he said: Oh my god! And that didn't follow by What a beautiful color ..

He simply has bad taste. Because I like this, and as usual with cream finishes, I get the great demand for making some kind of nail art over it, I have not done it this time. So you will probably se this polish appear more times here with a little extra details on it.

Above, but under the pictures of todays polish is this weeks poll. You get once again the chance to choose what polish I shall swatch and make a post about. Hope you vote for I think this is really fun and a great way for me to get some help over which polish I should choose to paint with.

21 kommentarer :

 1. Vackert nagellack! En vårfärg helt i min smak! :D

  SvaraRadera
 2. Himla fin färg :D
  Och vilka långa fina naglar du har fått! Avundsjuk! Har fått klippa ner mina till bebisnaglar efter allt flyttande :(

  SvaraRadera
 3. Väldigt vackert och passande till våren. Just lite den här typen av lite dammigare lack är ju så snyggt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gillar verkligen den här typen av lack också.

   Radera
 4. Fint och vilsamt. Visst är det svårt att välja ut lack? Försöker komma på något bra system för hur jag ska välja men än så länge har jag ingen bra lösning. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gillade din variant med att försöka ta ett lite äldre varannan gång.

   Radera
 5. Sååå vackert! En fin vårfärg faktiskt. :-) Nu har jag röstat..:-)

  SvaraRadera
 6. Hahah nej du har rätt, han har ingen bra smak ;)
  Skitsnyggt ju! Fast jag har lite svårt för dessa färger på mig,
  den här är på gränsen till mintig, kanske Bevin passar mig mer..?

  Och tänkte också på hur långa naglar du har nu! Wow!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dessutom har sonen lite problem med färgseendet så jag litar inte på hans omdömme riktigt ;)

   Bevin har jag inte provat, men kanske skulle göra det.

   Radera
 7. Sonen har dålig smak, punkt ;) haha
  Fint lack, gillade också det där dammiga.
  Har också röstat! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Japp, han är inte pålitlig alls när det gäller färger :)

   Lacket är mycket fint.

   Radera
 8. I just bought Wednesday, at the Zoya sale! I can't wait to get it in the mail. It is really beautiful on you!

  SvaraRadera
 9. Det här röstade jag på!! :D
  Det är superfint!! Love it!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det här lacket vann omröstningen med hästlängder. Och det är väldigt vackert.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!