måndag 21 januari 2013

SHC 15 - Blå Måndag

Det är nu jag måste erkänna en fullkomligt hel löjligt misstag jag gjort angående namnet på detta och ett annat lack jag köpte på Cypern.

Den andra lacket använde jag i min bokstavsresa till bokstaven J. Helt fel! För om jag vänt på flaskan och tittat ordentligt hade jag insett att om man läser namnet JHS så står Nailpolish upp och ner. Det ska vara SHC och då hittar jag till och med andra flaskor på nätet. Dock ingen information om varifrån lacket kommer, men ändå. Hur i hela friden kan man missa att något står upp och ner??

I alla fall så blev det ett bidrag till Mrs.Datas blå måndag denna veckan också. I form av SHC nr 15 så spännande namn har det här lacket nämligen. Ett ganska ljust blått lack med silver i som känns som en blandning av metall och foil. Fin formula, men det luktar absolut inte 3F. Jag vill minnas att det andra jag har var väldigt skirt, men så är inte alls fallet med detta. 2 lätta lager är vad jag har på och ett lager Seche på det. Torktiden var något längre än vanligt, men inte så lång att det blev jobbigt.

Sen kan jag också meddela att det var ingn bra idé att gå ut i onepiece i 8 gradig kyla och fota. Det var kallt!

Nåväl, jag tycker om det här, påminner lite om China Glaze Blue Bells Ring även om det lacket är mycket finare.

Färgen får mig att tänka på en av våra fåglar lite grann så därför får ni en extra pippibild idag.


 This is the time for me to admit a completely ridiculous mistake I made regarding the name of this brand of polish that I bought in Cyprus.

The other bottle of this brand was used in my ABC journey for the letter J. Completely wrong! Because if I had turned the bottle and looked after properly, I would have realized that if you read the name of the polish as JHS the next word Nailpolish is upside down. It should be SHC and that makes me even find other bottles online. However, no information about where the lacquer comes from, but still. How on earth can you miss that something is upside down?

In all cases, this  is my contribution to Mrs.Datas Blue Monday this week. The exciting name of this is 15! A pretty pale blue coat with silver that feels like a mixture of metal and foil. Nice formula, but the smell is absolutely not 3F. I remember that the green one of this brand was very sheer, but that is not the case at all with this. Two easy applied layers is what I have on and a coat of Seche on it. The drying time was slightly longer than usual, but not so long that it became a hassle.

Then I can also tell you that it was not a good idea to go out in a onepiece in 8-degree chill and shoot the pictures. It was cold!

Well, I like this, reminds me of China Glaze Blue Bells ring even if that polish is much finer in my eyes.


The color makes me think of one of our budgies so therefore you get a bonus pictures of the birdies today.

15 kommentarer :

 1. Snyggt :-) Och gulliga undulater. Hade en gröngul när jag var liten, Felix. Eller rättare sagt, mina föräldrar köpte honom innan jag föddes, men han blev 17 år :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hade också Undulater när jag var mindre. En grön som hette Ebba Grön :)

   Radera
 2. Ja det påminner om undulatens färg faktiskt, väldigt fin blå färg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ännu mer i verkligheten faktiskt. Fåglarna får ännu starkare färger på kort än vad dom har in real life.

   Radera
 3. Snyggt! Jag älskar blått! =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det finns hur mycket fina blåa lack som helst!

   Radera
 4. Kanske inte superunikt, men fint!
  Ser kopplingen till undulaten ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Näe, så unikt är det inte förstås, men fint.

   Radera
 5. Snyggt lack men undulaterna är vinnarna här! Så stiliga!

  SvaraRadera
 6. Färgen och för den delen finishen också är HELT rätt för mig.Snyggt! Och nog tycker jag det matchar din fina pippi med. Jag blir alldeles nostalgisk av att se undulater.

  SvaraRadera
 7. Tack :)
  jag är väldigt nöjd!

  Detta blå lack var fint!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!