onsdag 16 januari 2013

Massa flaskor..

Jag hoppas att jag inte ska kunna visa ett sånt här inlägg till på ett tag, för jag har lovat mig själv att nu får jag inte köpa några nya lack förrän otestat listan har kommit under 100. Just nu ligger den på ca 120. Så om jag inte gör annat än visar helt nya lack och ingen nailart så är det ju faktiskt inte stort mer än 3 veckors inlägg!

Nåja, nu är det ju inte så att jag svurit någon ed på det här och man vet ju inte om klickfingret råkar slinta till om jag hittar något extremt bra erbjudande, men jag ska verkligen försöka hålla mig i skinnet.

De mesta av dom här lacken köptes faktiskt i December, men har inte blivit visade eller inte dykt upp i min postlåda förrän nu.

China Glaze Hanging in the balance, Bend over backwards och Running in Circles. Alla från Cirque De Soleil kollektionen. 

China Glaze Starboard, Heart of Africa och Pure Torture. Första och sista lacket är Ullaredsfynd.

Darling Diva Polish hade mellandagsrea och då fyndade jag Slutty Pumpkin och Stripper Pole.

Essie Leading Lady har jag velat ha sen jag så första bilderna på det. Color Club Gingerbread vet jag inte varför jag köpte riktigt, men det såg så ensamt ut på sitt ställ på Maxi.

Llarowe hade också lite utförsäljning och då kunde jag äntligen köpa Girly bits Fright Night. Smitten Polish Ermahgerd Candy Corms såg kul ut så det fick åka med också.

OPI DS Extravagance har jag också velat ha länge och köptes via Phoneix Beautly Lounge. The Living Daylights är köpt på Ebay.

I hope this will be the last post about things I have bought for a while, because I have promised myself that I can't buy any new polishes until my untested list is below 100. Right now it stands at about 120. So if I do nothing but show all new polishes and no nail art, it's actually not much more than 3 weeks post!

Well, now it's not that I have sworn an oath and of course if I find something that I have been looking for or an xtremely good offer I might buy it anyway, but I'll really try to stick to the skin.

Most of these in this post are actually bought in December, but has not been shown or not shown up in my mailbox until now.


15 kommentarer :

 1. "Flaskan såg ensam ut", haha... jaja, alla ursäkter är bra ursäkter! :-D Fina fynd!

  SvaraRadera
 2. 20 lack kan man ju swatcha på en helg om man jobbar lite, så bara för att du inte har publicerat inläggen om dem så behöver ju inte köpstoppet bli så långt för det ;)

  SvaraRadera
 3. Nice polishes!

  http://initialed.blogspot.com

  SvaraRadera
 4. Det är inte så lätt att sluta köpa nagellack :/ Det finns alltid lack som man inte har..

  SvaraRadera
 5. Så många fina! Mest nyfiken blir jag på indie-lacken. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det dröjer nog inte så länge innan i alla fall Smitten dyker upp här på bloggen.

   Radera
 6. Åh, jag har tappat suget lite. Jag har två otestade lack...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad skönt samtidigt att inte behöva ha dåligt samvete för att man har så många som bara står där och väntar.

   Radera
 7. So pretty! I love Extravagance, she's so beautiful!

  SvaraRadera
 8. 120 lack är en gedigern hög men så mycket roligt du ska ha under tiden du testar alla:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oh ja! Varje ny flaska är som en oslipad diamant eller oskrivet brev :)

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!