lördag 27 oktober 2012

The sons choice: Snails!

Jaha, då var det dags igen... Grabben har fått vara med och välja mönster.

Jag var ju lite sugen på att prova mina nya Cheeky plattor och hade som vanligt lite beslutsångest, så lillgrabben (han är bara 14..) fick äran att titta ut ett mönster. Den här gången så blev det en mycket söt liten snigel som föll han i smaken. Den här finns på platta CH 43.

Det här var mitt första möte med Cheeky och jag gillar det! Absolut inget problem att få över mönstret på stämplen. Välstansade och bra plattor. Helt klart prisvärda enligt mig.

Jag har Misa Grey Matters som basfärg till dagens inlägg och sen är det Konads Black Pearl specialfärg som sniglarna är gjorda med. Över detta har jag ett lager av A-England The Shield. Och som ni kanske också ser så har naglarna kortats ner lite. Hade tyvärr en del skador som gjorde att jag var rädd att dom skulle gå av på riktigt om jag inte fixade till dom på en gång. Men som tur är så är jag utrustad med ganska snabbväxande klor.

Gulligt eller galet?

 


Well then,  here we go again ... The son has once again gotten involved in selecting patterns.

I was a little eager to try out my new Cheeky plates and had, as usual, some decisions anxiety, so the little guy (he's only 14 ..) got the honor to look out a pattern. This time it was a very cute little snail that he decided on. This pattern is on the  CH 43 plate.

This was my first encounter with Cheeky and I like it! Absolutely no problem getting the pattern to transfer to the stamp. Very well done plates. Clearly worth the money.

I have Misa Grey Matters as the base color for today's post and then  Konad Black Pearl Special color for the snails. Over this I have a layer of A-England The Shield. And as you might also notice the nails are shortened a bit. Unfortunately I had some injuries that  I was afraid would make the nail break in a bad way if  I didn'g shortened them right away.  But luckily, I am equipped with fairly fast growing claws.
 

Cute or crazy?

6 kommentarer :

 1. Super-gulligt! Han har bra smak din son ;) Allvarligt är stamping nail art underskattat! Det går att göra väldigt snygga mönster och saker på kort tid. Och ändå ängnar jag mig väldigt lite åt det konstigt nog, plattor äger jag i massor så motiven råder det ingen brist på heller. Tror jag misslyckades sist jag skulle stämpla och har blivit lite avskräckt. Men jag blir ju alltid inspirerad när jag ser dina som ser så fina ut så undrar om jag kanske plockar fram lite stämpel till lelas gala-tema..får se, har inte bestämt än. :D

  SvaraRadera
 2. Åh så sött! Jag har alltid gillat sniglar :D

  SvaraRadera
 3. Gulligt!! :D
  Guuu va söta sniglar!! <3
  Cheeky? Vad är det för plattor?
  Hur får man tag på dom?

  SvaraRadera
 4. Lilla snigel akta dig, akta dig, akta dig.... Som småbarns mamma kan jag inte tänka annat när jag ser detta. Urgulliga:)

  SvaraRadera
 5. I tell you, I really like your sons taste!!!
  And this polish... Omg!!! I MUST have this!!!! going on my lemmings list!!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!