torsdag 18 oktober 2012

Misa Taking Chances

Misa Taking Chances är från Misas höstkollektion Wanderlust Fall ett lack som jag såg swatcher av och tyckte att det såg väldigt snyggt ut.

Och visst är det fint, men jag hade av någon anledning trott att det skulle vara mer orange än guldaktigt. Nu vet jag faktiskt inte riktigt vad jag ska kalla färgen för. I alla fall så kändes det lite mesigt i mina ögon.

Lacket i sig är trevligt att måla med följsamt och bra. Torktiden väldigt bra. Man kan säkert ha två lager om man målar lite flödigare än vad jag gjorde så jag la på ett tredje mest av gammal vana tror jag.

På bilderna är det inte något topplack på dels för att det är riktigt snyggt utan och sen kände jag att det här kommer inte att sitta kvar så länge i alla fall så varför slösa lack.

Vad säger ni? För mesigt eller alldeles perfekt?


Misa Taking Chances are from Misas autumn collection Wanderlust fall. A polish that I saw swatches of and thought it looked very nice.

And yes, it is fine, but I had for some reason thought it would be more orange than gold colored. Now, I do not really know what to call the color. In any case, it felt a little wimpy in my eyes.

The polish itself is nice to paint with smooth and fine. Drying time is very good. One can certainly get away with two layers if you paint with a little more paint on the brush than I did, so I added a third.

In the pictures I have no top coat on firstly because it is really nice looking without and I felt like I woulnd't keep this on the nails for very long and why waste topcoat on it!

What do you say? Wimpy or perfect?

17 kommentarer :

 1. Jag hade nog gillat det mer om det hade varit mer oranget. Men ibland är det ju bra med lite mer diskreta lack.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis, det var ju det jag trodde det skulle vara. Visst är det bra ibland med diskreta lack, men då har jag andra jag håller högre än det här.

   Radera
 2. Jag tycker den känns lite ovanlig och i mina ögon är det ett fint lack som jag gärna skulle bära :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. För mig var det inte en aha upplevelse precis, men det är ju just precis det här som är kul att vi alla tycker så olika :)

   Radera
 3. Men alltså, jag gillar det. Visst, det är ju inte galet iögonfallande direkt men det känns som att jag saknar nyansen i min samling.

  SvaraRadera
 4. Uhm... It is not at all a colour I'd fall for.

  SvaraRadera
 5. Nej... Inte alls i min smak. Jag vet inte, för fint för att vara fulsnyggt men inte tillräckligt fint för att vara... fint?

  SvaraRadera
 6. Nja, jag tycker färgen känns ganska daterad. Inte min kopp te.

  SvaraRadera
 7. Njaa. Gillar den lite. Jag gillade verkligen promotionbilderna för lacken i denna kollektion, men när jag sedan såg swatches gillade jag knappt nån...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har ungefär samma upplevelse. Så många som såg lovande ut, men det blir nog inga fler.

   Radera
 8. Phew. Tur att jag inte köpte hela kollektionen ändå. Jag tycker verkligen att det här var fult.

  SvaraRadera
 9. I like it a lot, it's neutral with a little something to keep it interesting!!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!