torsdag 4 oktober 2012

China Glaze Immortal

Det blir en hel del China Glaze den här veckan. Tänkte för en gång skull inte ha nyutkomna lack liggande utan försöka visa dom rätt omgående.

Immortal tillhör Halloween kollektionen Wicked och är ett mörkgrått lack med klara drag mot blått som är fullt med massa skimmer i blått och silver. Lacket i sig är lite rinnigt, men inte så att jag tyckte det blev något stort problem. Om man tar tjocka lager kan det säkert täcka på två, men då får man räkna med ganska lång torktid. Jag har tre lager på och tyckte det var lite segt att få torrt mellan varven.

Färgen däremot är inte seg på något sätt. Jag gillar den skarpt. Det var egentligen bara den här jag tänkt att köpa från Wicked, men konstigt nog slant fingret och så hade jag klickat hem fyra stycken! Färgen är väl kanske inte helt unik, men väldigt trevlig och lättbärd. En sån som jag trivs väldigt bra i.

Jag har alltså tre lager Immortal och ett lager Seche på bilderna.

There are a lot of China Glaze this week. Thought that I for once should not wait to swatch polishes that are fairly new on the market.

Immortal belong to Wicked the Halloween collection and is a dark gray coat with clear features of blue that is filled with lot of shimmer in blue and silver. The polish itself is a bit thin though, but not like I thought it was a big problem. If you use thick layers it can certainly cover in only two, but then you should expect quite a long drying time. I have three layers on and thought it was a little tough to get dry in between.

The color might not be unique in any way. I like it a lot. It was really just this I intended to buy from Wicked, but strangely my finger slipped  and I had clicked home four! It's a very nice and might even be a work apropriate color. One of those that I feel very comfortly in.

So I have three layers of Immortal and a coat of Seche on the pictures.

14 kommentarer :

 1. Jag tänkte köpa denna, men ändrade mig i sista sekund. Tycker färgen är fin, men det ser ut att vara lite av ett mellanlack.

  SvaraRadera
 2. Snyggt! Men jag har liknande, och har bestämt att jag inte ska köpa nåt ur den kollektionen... Inget som lockar direkt...

  SvaraRadera
 3. Jag köpte den här, men nu känner jag mig väldigt osugen på att använda den.

  SvaraRadera
 4. Supersnyggt! Jag gillar skimret!

  SvaraRadera
 5. Great colour and I love your nails!

  SvaraRadera
 6. Alltid trevligt med något lättburet och elegant. Det här var snyggt!

  SvaraRadera
 7. Jag var så nära att köpa den här!
  Men det blev Cast A Spell istället ;)

  SvaraRadera
 8. Helt okej, men det väcker inget ha-begär hos mig.

  SvaraRadera
 9. That's really special, I like that!

  SvaraRadera
 10. Tveksamt om jag kommer köpa den men färgen är trevlig.

  SvaraRadera
 11. Väldigt snyggt lack!

  SvaraRadera
 12. Can't wait to wear mine, it's so awesome for fall!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!