måndag 15 oktober 2012

Orly Au Champagne

Ibland när jag sitter och lägger på ett nytt lack börjar faktiskt fundera på vad jag tänkte när jag köpte lacket!

Det här är ett sånt. Det torkar lite sammetsmatt och nästan lite pärlemoaktigt. Inte två egenskaper som jag precis uppskattar hos ett lack, men sen när man lägger på topplack så ser det faktiskt ut som kakfrosting. Mjukt och mysigt liksom. Nä, det kommer aldrig att bli ett favoritlack hos mig, men ni vet ju vid det här laget hur mitt huvud börjar spinna när jag har sånt här på klorna. Vilket perfekt underlag till någon typ av nailart!

Orly Au Champagne är alltså ett vitt lack som är skirt så fyra lager fick jag lägga på innan jag var nöjd. Lite i rinnigaste laget tyckte jag. Torktiden däremot är bra och som sagt det här kan nog användas som bas till en hel del trevligt.

På toppen den här gången hamnade A-England The Shield.

Sometimes when I sit and paint with a new polish I actually start to think about what I was thinking when I bought the polish!

This is one of those. It dries a little velvet matte and slightly pearlescent attractive. No two properties I appreciate in a polish, but then when you put the top coat on it actually looks a bit like cakefrosting. Kind of soft and cozy. No, this will never be a favorite polish with me, but you know by now how my head starts spinning when I have stuff like this on the claws. What a perfect basis for any kind of nail art!

Orly Au Champagne is a white coating that is delicate so I needed  four layers before I was satisfied. A bit to runny I thought. The drying time however is good and as I said, this could probably be used as a base for a lot of nice nailart.

On top this time  A-England Shield.

17 kommentarer :

 1. I know exactly what you're talking about. I have a yellow Color Club that I seriously don't know why I bought. I've never worn it either. Not yet, anyway :)

  SvaraRadera
 2. Det här har jag också men har inte testat. Funderar också på vad jag egentligen kommer att tycka om det. Ser ändå helt ok ut på dina bilder. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, det är ok, men inget som kommer användas så värst mycket.

   Radera
 3. Jag brukar inte gilla vitt, men detta var riktigt fint på dig!

  SvaraRadera
 4. I have this and it's my favorite white polish!

  SvaraRadera
  Svar
  1. I think I will most use this as a base for nailart in the future!

   Radera
 5. Hm, why not? Tänker lite på bröllop/balklänningar när jag ser det här. Är säkert jättefint till diverse nail art också :) Skule nog kunna tänka mig detta själv.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nailart funkar det perfekt till och när du nämner det så är det nog ett perfekt bröllopslack om man är ute efter vitt.

   Radera
 6. Jag har det här lacket och har använt det ganska mycket i somras både som bas till neoner och för sig själv. På mig täcker det dock med två lager om jag minns rätt :D

  SvaraRadera
 7. Jag har sjukt svårt för vita skimmerlack, så det här går tyvärr inte hem hos mig. Föredrar vita krämlack och då ska de helst ha någon liten ton av grått, blått eller gult i sig också.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kan inte annat än att hålla med dig krämlack känns bättre på något sätt.

   Radera
 8. Inte ett lack jag är särskilt förtjust i på egen hand, men jag tror som du att det kan vara jättefint som bas för nail art. Jag tror det kan vara väldigt snyggt under gradienter, t ex. Har just testat en gradient i vitt och guld med Zoya Ginessa, som ju är rätt likt det här, och det blev väldigt bra. (Det ska bli en bröllopsmanikyr till en vän, så det är inget som kommer på bloggen på några veckor däremot.)

  SvaraRadera
 9. Jag tycker ändå att det här lacket är riktigt fint i sig, även om jag normalt sett inte tycker om vita skimmerlack. Formulan var däremot inte så jävla rolig minns jag, och jag hatade att lacka med det.

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!