onsdag 24 oktober 2012

Pink Wednesday Pink Glitter

Ett av dom rosa lacken som jag faktiskt gillar riktigt mycket kommer från svenska Kicks. Det heter Pink Flamingo och är ett skarpt rosa lack som har lila undertoner i sig.

Jag gillar färgen och jag gillar att det är lätt att få tag på (om man bor i Sverige) och kostar inte skjortan, så även dom som inte är riktigt lika lacktokiga som en själv kan tänka sig att köpa det.

Nackdelen med dom lack jag provat på från Kicks är att dom är lite skira. Jag fick lägga på fyra lager, men resultatet blir ju fint så det får det väl vara värt.

Ni som hängt med mig ett tag kanske känner igen det här och det stämmer jag har visat Pink Flamingo innan, men den här gången har jag piffat till det lite granna. Jag tog Models Own Disco Mix och gjorde en gradient variant med. Själv är jag nöjd med färgkombinationen och resultatet. Manikyren fick även representera mig hos Little Miss Nailpolish som körde en rosa vecka som samtidigt syftade till att samla in pengar till forskning.

Men nu är ju det här inlägget rosa av en alldeles speciell anledning. Själv måste jag erkänna att jag är alldeles för dålig på att göra egenundersökningar av brösten. Ibland tror jag till och med att det är för att jag är rädd för att faktiskt hitta något. Så därför tänker jag följa många andra bloggar som också är med på Pink Wednesday exempel och lägga ut en förklaring på hur undersökningen går till. Så snälla gör inte som jag utan kolla er regelbundet!

Under bilderna på dagens manikyr finns det en bild på instruktioner hur man ska göra.One of the pink polishes that I actually like quite a lot comes from Swedish brand Kicks. It's called Pink Flamingo and is a bright pink polish with purple undertones in it.

I like the color and I like that it is easy to come by (if you live in Sweden) and doesn't cost a lot, so even those who are not quite as mad in polishes that I am might consider buying it.

The downside of the polishes I tried from Kicks is that they are a bit delicate. put on four layers, but the result is very fine so it may well be worth it.

Those of you who kept up with me for a while might recognize this and it is true I have shown Pink Flamingo before, but this time, I buffed it up a bit. I took Models Own Disco Mix and did a version of a gradient. I'm happy with the color combination and the result. This manicure did also represent me on 
Little Miss Nailpolish blogg who last week had a pink week. She was kind enough to donate 1 dollar to the National Breast Cancer Foundation for every swatch that was send in to her.

But lets not forgett that this post is pink for a very special reason. Of course, I must admit that I don't examine my own breast as often as I should. Sometimes I think even that it's because I'm afraid to actually find something. So therefore, I intend to follow what many other blogs that are also included on Pink Wednesday examples and put out an explanation of how the examine works. So please don't do like mecheck regularly instead!

Below the pictures of today's manicure, there is a picture of the instructions how to do it.

9 kommentarer :

 1. I love it with the Disco Mix on the tips. It's been a while since I used that, actually, perhaps I should again sometimes soon!

  SvaraRadera
 2. Pink Flamingo ser fin ut! Ganska mycket 80-tal över det, men den lyckas hålla sig på den snygga sidan. :-)

  SvaraRadera
 3. Fantastiskt Kicks-lack som jag missat!
  Superduperbra med planschen som påminnelse att och hur man gör

  SvaraRadera
 4. I love your sparkly tips! Nice job!

  SvaraRadera
 5. Den här fina rosa manikyren känner jag igen! ;)
  Tack för att du länka! :D
  Å jag är tyvärr som du vad gäller undersöka brösten... huvudet rakt ner i sanden bara... så dumt...

  SvaraRadera
 6. Oh, letar efter hur man gör för att vara med på Pink Wednesday - la ut ett inlägg, visserligen igår, med mina rosa naglar men de höll till idag i alla fall!
  http://nailme.blogg.se/2012/october/breast-cancer-awareness.html

  Pink Flamingo är ett underbart lack måste jag säga - precis som någon sa är det 80tal fast snyggt! Kan användas till massor - snyggt både för sig själv och i kombination med andra.

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!