fredag 19 oktober 2012

Holofredag med Ozotic 515

Dags för ännu ett helt underbart hololack!

Ozotic 515 är ett mellanblått galet snyggt holo, med ordentlig holoeffekt.

Lacket är lite skirt så tre lager krävs för att få det opakt. Jag har lagt det över Aqua Base och då är det väldigt smidigt att måla med. Eftersom jag inte testat utan kan jag inte uttala mig om hur det är med andra baslack. Som med de flesta holo så är torktiden väldigt bra. Det enda jag kan klaga på är att borsten är i mjukaste laget.

Tre lager och Seche över.
Time for yet another wonderful holopolish!

Ozotic 515 is a medium blue crazy beautiful holo, with proper holoeffect.

The lacquer is a little sheer so three layers is necessary to get it opaque. I have put it over Aquabase and then it is very easy to paint with. Since I have not tried without I can't comment on how it is with other basecoats. As with most holo the drying time is very good. The only thing I can complain about is that the brush is a bit to soft for my likings. 

Three layers and Seche over.

18 kommentarer :

 1. Galet läckert men lite för mycket VNL för min smak och 4 lager känns ju sådär :/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag såg inte ens VNL:n förrän du påpekade det. På fotona ser det ut att vara jättemycket, men det upplevde jag inte alls i verkligheten.

   Radera
 2. Underbart fin färg och holoeffekt!

  SvaraRadera
 3. Fint, men inget måste för mig. Alls.

  Ny ring? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sophia ringen har suttit där i precis 5 år den 2/11 :)

   Radera
  2. Oj, roligt! :D

   Fast du brukar inte ha den på dig jämt? Jag är van att se dig utan den tror jag.

   Radera
 4. Håller med Sofia. Det är inte ett måste för mig heller men den är fin ändå.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Finns nog en hel del liknande färger hos andra märken som är minst lika fina misstänker jag.

   Radera
 5. Svar
  1. Japp, jag gillar det jättemycket och har inte något annat som ser likadant ut.

   Radera
 6. Det ser väldigt fint ut! och somrigt... Fast ett måste, nej det är den inte. Tur det eftersom den inte tillverkas längre...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tur för dig att inte det här blev en lemming ;)

   Radera
 7. Aaahhh what gorgeousness!!!!!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!