måndag 8 oktober 2012

The Son's choise: Rusty but striped!

Då var det dag för sonens val igen! Den här gången föll hans val på ett mönster på en bricka från Mash nr 43. Jag tror egentligen ränderna ska vara lodräta, men jag tyckte inte det var kul så det fick bli vågrätt istället.

Jag har använt Catrice Rusty But Sexy som bas. Två lager av den, sen tog jag fram mitt favoritmärke att använda till stamping som inte är menat till det egentligen. Nämligen A-England. Bridal Veil fick stå till tjänst. Jag ville ha svarta ränder, men inte något superopakt eftersom det skulle sett lite för hårt ut då. Jag blev mycket nöjd med det här och ger sonen MVG i sitt val.

Över detta har jag mitt nya favoritöverlack The Shield också det från A-England. Mycket hållbart och bra!

Time for The son's choice again! This time the pattern he choosed comes from Mash plate nr.43. I think really the stripes are ment to bevertical, but I didn't think that looked fun, so I made them horizontal instead.

I used Catrice Rusty But Sexy as a base. Two layers of it, then I took out my favorite brand to use for stamping that is not meant for it really. Namely A-England. Bridal Veil this time. I wanted to have black bars, but not something superopac because i think it would have looked to a bit to much. I was very pleased with this and gives the son A+ of his choice.

Over this I have my new favorite top coat The Shield also from A-England. Very durable and good!

12 kommentarer :

 1. Ränderna var snygga och den orange nyansen var verkligen fin!

  SvaraRadera
 2. Snyggt, jag frågar mig om ränderna ens hade räckt till åt andra ledden? Vissa plattar har ju så sm mönster så om man har för långa naglar så räcker det inte till.

  SvaraRadera
 3. Ignorera mina stavfel... morgontrött ;)

  SvaraRadera
 4. Your son has a fabulous taste!!! I love this mani!!!

  SvaraRadera
 5. Förbaskat snyggt måste jag säga. Helt perfekt!

  SvaraRadera
 6. Snyggt och framför allt på de bilderna som är på lite avstånd!:) Mönstret blev verkligen hur bra som helst.

  SvaraRadera
 7. Väldigt fint! Och dina naglar är så himla snygga!

  SvaraRadera
 8. Such gorgeous colors together! I love this

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!