måndag 29 oktober 2012

Zoya Suri

Blidde ingen Blå Måndag idag, det blev en lila!

Zoya Suri är ett härligt lila lack med lite blått och rött skimmer i sig. Återigen är det här inget unikt lack, men precis som med Zoya Song så tycker jag att det här är en klassisk lila om det nu finns något som heter klassisk lila lack! Ni vet en sån där nyans som borde ingå i en baskollektion av lack för dom som kanske inte är så tokiga som många av oss som skriver bloggar är utan faktiskt nöjer sig med ett lack i varje färg.

Tillhör man denna kategori av lackanvändare som jag tror är något vanligare ute i stugorna än dom som bloggar och är nagelnördar så skulle jag varmt rekomendera det här lacket. Jo, jag rekomenderar det även till er andra, men riskerna är så pass mycket större att ni redan har det eller andra i samma nyans.

Suri är som så många andra Zoya lätt att applicera, har en ganska bra torktid och är ju väldans snyggt också!

Jag har som vanligt tre lager, men tar man lite tjockare redan på första lagret är det inget problem att komma undan med två. Över har jag ett lager av Poshé.

Och precis som vanligt är det svårt att fota lila lack, men jag känner ändå att det blev ganska bra även om det nog är snäppet mer lila i verkligheten.

No Blue Monday today, it became a purple!

Zoya Suri is a beautiful purple polish with some blue and red shimmer in it. Again, this is not a unique shade, but just as with Zoya Song, I think this is a classic purple if there is such a thing as classic purple polish! You know one of those shade that should be included in a basic collection of lacquer for those who may not be as crazy as many of us who write blogs are and are actually content with one polish of each color.

If you belong to that category of polish users which I think is somewhat more common around the country than those who blogs and are nail geeks, I would warmly recommend this polish. Well, I recommend it even for all the other fellow nerds out there, but the risks are so much greater that you already have it or others in the same shade.

Suri is like so many other Zoya easy to apply, has a pretty good dry time and are so very pretty as well!

I have, as usual, three layers, but if you takes a little thicker on the very first layer is no problem to get away with two. And on top a layer of Poshé.

And as usual, it is difficult to photograph purple polish, but I still feel that it went pretty good even though it probably is slightly more purple in real life.

6 kommentarer :

 1. Suri är fin och jag håller med om att den skulle vara en bra lila i en baskollektion. För mig blir den ett mellanlack för det finns så många som är i närheten av det nyansmässigt.

  SvaraRadera
 2. Det röda skimret i det gör att lacket höjer sig ett snäpp och ser mer intressant ut:)

  SvaraRadera
 3. I really like the colour, but I *love* the shimmer!

  SvaraRadera
 4. Vad fint det var i solen! Så här intressant har det aldrig varit i mina ögon förut.

  SvaraRadera
 5. Even the nail polish nerds like me still need this!! Beautiful!!!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!