måndag 13 augusti 2012

Zoya Daul

När jag publicerade mitt 100:e inlägg gjorde jag det med Zoya Charla så egentligen skulle jag väntat någon dag med att visa det här helt underbara lacket till det var dags för inlägg nr 200.

Nu tänker inte jag hålla på det här för det förtjänar att visas på en gång!

Daul är ett ganska ljust lila lack med massor av guldflakes i med lite metallickänsla över sig från Zoyas nya Diva kollektion.

Jag har sagt det varenda gång jag har haft ett Zoya lack här på bloggen och jag kommer att fortsätta med det också. Alltså att lovprisa Zoyas pensel och formula. Lättlackat, snabbtorkat och helt enkelt underbart.

Det enda negativa med Daul är att det är skirt. Fyra lager krävs och tar man tunna lager kan det nog vara så illa att man till och med behöver fem lager, men allt är förlåtet och det kommer ni förstå när ni ser bilderna. Ett lager med China Glaze Fast Forward har jag över.


When I published my 100th post, I did it with Zoya Charla so maybe I should have waited another couple of blogpost with posting this amazing polish, cause then this could have been the 200th post.

But, I don't want to keep this from you because besides Charla this is on my top 10 list and it deserves to be shown right away!

Daul is a pretty light purple polish with lots of goldflakes in it an also with a little metallic feeling about it.

I've said it every time I have had a Zoya polish on this blog and I will continue to do so as well. I love, love, love Zoyas brush and the formula and the fact that most of ther polishes dries fast to is just another thing to praise about this brand. The word for it is: Amazing!

The only negative about Daul is that it's sheer. Four layers are required, and if you use thin layers you might even need a fifth. But all is forgiven and you will understand when you see the pictures. A layer of China Glaze Fast Forward is on top.

12 kommentarer :

 1. Kanske layering kan minska på lagren? Typ en mörklila-lila i samma ton och sen 1-2 lager på? Eller tror du underkläderna syns ändå och att man måste smeta på många lager i alla fall?

  SvaraRadera
 2. Beautiful glass fleck polish! Looks great on you!

  SvaraRadera
 3. fantastiskt fint!
  jag har Orly Oui så jag behöver inte ha detta *phew* :-)

  SvaraRadera
 4. Sjukt snyggt! Men det påminner lite för mycket om OPI It's My Year för att jag ska köpa det själv.

  SvaraRadera
 5. Snyggt! Jag har dock Faye och den nöjer jag mig med :)

  SvaraRadera
 6. Väldigt snyggt! Men jag har Orly Oui så jag hoppar över detta!

  SvaraRadera
 7. wow this is pretty... That's the only one I didn't get from the Diva collection!! I'm still contemplating... I LOVE your pictures, but 4 coats!!!

  SvaraRadera
 8. Ser framemot att få testa detta själv så snart det dimper ner i min brevlåda:)

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!