onsdag 8 augusti 2012

China Glaze Swanky Silk

Det finns två stycken färger på lack som jag normalt sett inte är så förtjust i. Det är guld och rosa vilket tyder på att jag inte alls borde tycka om China Glaze Swanky Silk som är ett Duokromt Metalliclack i skiftningar mellan just Rosa och guld.

Men, ibland händer det lustiga saker och det lacket som jag var minst intresserad av i Bohemian Luster Chrome kollektionen visade sig vara den fula lilla ankungen som blev en svan.

Det här är riktigt vackert att det till på köpet var som en dröm att måla med gör ju absolut inget alls. Torktiden var helt normal. Jag kunde kanske nöjt mig med 2 lager, men kände att det tredje skulle göra skillnad så tre blev det och ett lager med Poshé över. Visst blir det lite synliga penseldrag, men det gör inget.

Jag hoppas att jag kommer bli lika nöjd med resten av den här kollektionen för i så fall har China Glaze verkligen gjort en kanonkollektion!

Det blir mycket bilder idag, för det här var en svårfångad liten rackare.There are two colors that I normally dosen't like that much in polishes. That is gold and pink, which indicates that I should not like China Glaze Swanky Silk which is a Duochrome Metallic Paint that shifts between Pink and gold.

But, sometimes funny things happens and the polish that I was least interested in Bohemian Luster Chrome collection proved to be the ugly little duckling who became a swan.

This is really beautiful, not to meantion that application was like a dream. The drying time was completely normal. I might perhaps gotten away with 2 layers, but felt that the third would make a difference so three it was, and a layer of Poshé over.

I hope I will be just as happy with the rest of this collection for, if so, China Glaze has really done a great collection!
 
 There are a lot of pictures today, because this was an elusive little bugger that catch on photos!

8 kommentarer :

 1. Jag är inte heller jätteförtjust i denna typen av färger, men detta var ju fint ändå!

  SvaraRadera
 2. Det där är den enda jag är lite sugen på än så länge. Jag väntar med köp och ser om fler av lacken kommer hoppa upp och skrika "köp mig!".

  SvaraRadera
 3. Känner mig lätt stressad över mitt tillfälliga köpstopp. Det här ser så himla fint ut och det är en prövning att inte få beställa förrän det är nästan tomt på otestade China Glaze. :)

  SvaraRadera
 4. Jag brukar inte heller gilla den här nyansen, men det är faktiskt ganska snyggt.

  SvaraRadera
 5. Det är fint, men inte min favorit ur kollektionen. Sen hade jag ju skyhöga förväntningar på detta och det är ju alltid farligt.

  SvaraRadera
 6. Vilka fina bilder du har fått till! Själv hade jag stora problem att fota denna :)

  SvaraRadera
 7. Kerstin det här är inte alls min färg i vanliga fall, men det här gillar jag.
  Sminkan det gör du ju helt rätt i :)
  Pamsan, nu har jag ju också köpstopp och det är inte alls kul!
  Lady Lacquer, visst är det!
  Nailtastic det där med förväntningar är knepigt. Brukar bli fel då.
  Lacklycka, tack! Jag ska erkänna att jag också hade problem sprang runt i hela huset och trädgården för att hitta vettigt ljus!

  SvaraRadera
 8. I gotta say, I'm not too big on this polish... But I don't dig gold colors, so that's probably why.. It looks very nice on you though!!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!