måndag 27 augusti 2012

Misa Like It Like That

Jag tänker vara gnällig idag igen. Häromdagen var det för att ett lila lack var svårt att fota och idag är det för att Misa Like it like that också var svårt att få till på bild.

Färgen är i verkligheten grönare och det är synd att jag inte kunde få fram för det är en väldigt fin färg! Det här lacket släpptes 2010 och tillhör en sån där kategori färger som jag dras till när jag surfar runt på nätet och letar lack. Jag har haft mina ögon på det här ett tag och nu var det dags. Jag hade lite problem med formulan först, men egentligen är den ganska trevlig. Tre lager har jag på och ett lager med Poshé över.

På en del av mina bilder ser det ut som att det är mycket silverskimmer i lacket och det är väl inte helt med verkligheten överrns stämmande även om det är lite i alla fall.

Formulan var helt ok, man fick se upp för att ta för mycket på penslen för då blev det lite rinnigt. Torktiden sådär inte supersnabb, men inget som orsakade några större problem heller. Man får vara lite försiktig med att försöka rätta till misstag när man målar annars kan det bli kala fläckar. Allt som allt är jag väldigt nöjd med lacket.


I'm going to be cranky again today. The other day it was for a purple polish was difficult to photograph, and today it is because Misa Like it like that was also hard to capture on photo!

The color is actually greener and it's a shame that I couldn't get that to show on the photos because it's a very nice color! This polish was released in 2010 and belongs to a category of those colors that I'm drawn to when I surf around the net and looking for nice polishes. I've had my eyes on this for a while and now it was time.

On some of my pictures, it looks like there is a lot of silver shimmer in it but that is not shoing in reality.

The formula was quite ok, you got to watch out for taking too much on the brush it became a bit runny then. The drying time wasn't super fast, but nothing that caused any major problems either. One must be careful in trying to correct mistakes when painting or it may be bald spots. All in all I'm very happy with the polish.

11 kommentarer :

 1. I like Misa's polishes, and this one is no exception. It's very pretty, and also a colour I'd wear :)

  SvaraRadera
 2. Jättesnyggt! Inte så unikt, men en färg som håller i längden, liksom....

  SvaraRadera
 3. Ser ut att vara väldigt likt metamorphosis från CC :)
  Det är i vilket fall hur fint somhelst :D

  SvaraRadera
 4. Jag vet precis vad du menar med att fota det här. Det går ju inte. Jag är verkligen också förtjust i lacket. En underbar grön.

  SvaraRadera
 5. Jag gillar denna! vacker på dig:)

  SvaraRadera
 6. den är jättefin! Du skulle säkert gilla Rule breaker från CC också. Den är liksom den något mörkare storesyrran till denna. Fast du kanske redan har den?

  SvaraRadera
 7. Det här är ett sånt där lack som man måste se i verkligheten för att verkligen uppskatta! Jag hade också problem med att fånga dess riktiga färg.

  SvaraRadera
 8. Det ser jättesnyggt ut! Vissa lack är väldigt svåra att fånga på bild färgmässigt :D

  SvaraRadera
 9. Jag älskar färgen på det här lacket!

  SvaraRadera
 10. you make me want to wear green polishes!!! This one is stunning! =)

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!