fredag 24 augusti 2012

Holofredag med Glitter Gal Red 3D

Idag är jag så grymt nöjd med lacket som jag tänker visa er!

Men, först vill jag börja med en liten hyllning till Nfu Oh:s Aqua Base ett baslack gjort för hololack och jösses vad bra det är! Om ni följt mina Holofredagar så kanske ni minns att jag var på väg att slänga ut mitt Nfu Oh genom fönstret när jag hade målat med det. Det gick inte att få jämt och drog med färgen så fort man försökte fixa till minsta lilla grej. Glöm det där nu! Jag testade igen med Aqua Base under och vilken skillnad! Inte en kal fläck och täckte på två lager utan problem. Det var en otrolig skillnad så till alla er som funderar på om det är värt att skaffa ett speciellt baslack för holos är svaret: Ja! I alla fall om du använder dig av mycket holos!

Nu till det viktiga. Dagens lack är: Glitter Gal Red 3D ett lack som överraskade mig väldigt positivt när det gäller formula och pensel. Kanonbra är väl allt jag har att tillägga om detta. Jag satt och tvekade på att lägga på ett lager till, men la på ett tredje och det ångrar jag inte. Det la till ganska mycket dimension till lacket. Torktiden var bra, på en Songpop match var lagret helt torrt.

Alltså har jag 3 lager på bilderna och ett lager med Seche på toppen. Titta och njut av ett underbart Rött holo.

Today I am so cruelly satisfied with the polish that I am going to show you!

But, first I want to start with a small tribute to Nfu Oh's Aqua Base a base coat specially made for holopolishes and boy is it good or what! If you followed my Holofridays maybe you remember I was about to throw out my Nfu Oh by the window when I had painted with it. Failed to get even and there were bald spots if I tried to fix a misstake. Well after trying the same polish with Aqua Base I have decided to not throug it out of the window. What a different it made! Not a bald spot and covered in two layers without problems. It was an incredible difference so to all of you who are considering whether it is worth getting a special base coat for holos, the answer is: Yes! At least if you use a lot of holos!

Now to the important. Today's polish is: Glitter Gal Red 3D one that surprised me very positively in terms of formula and brush. Awesome is a good word to describe it with. I sat and hesitated on adding a third layer or not and I don't regret that I did. It added a lot of dimension to the polish. Drying time was good, a match of Songpop and the layer was completely dry.

So I have 3 layers and a layer of Seche on top. Watch and enjoy a wonderful red holo.

17 kommentarer :

 1. Åh!! Jag är mållös! Oerhört snyggt!

  SvaraRadera
 2. Riktigt, riktigt snyggt! Fantastisk "grundfärg" också.

  SvaraRadera
 3. Åh, hjälp så vackert. Så glad jag är att jag har detta och blir så sugen på att testa. Kanske får detta lacket hamna på R i min ABC-resa. :) Åh, så långt det är till R.

  SvaraRadera
 4. Looks amazing! Love it :)
  i´m a new Follower

  Lovely Greetings ♡

  SvaraRadera
 5. That is stunningly beautiful. Wow!!

  SvaraRadera
 6. Det här är så galet vackert! Ett av de finaste röda holos jag sett. :-)

  SvaraRadera
 7. Det är verkligen ett vackert lack!

  SvaraRadera
 8. Mycket snyggt lack! Jag gillar GG, de gör fina lack faktiskt.

  SvaraRadera
 9. Åh jag älskar den här färgen!Helt underbar, och den ser fantastisk ut på dig!

  SvaraRadera
 10. Grymt snyggt! Detta lacket behövs i min samling också!

  SvaraRadera
 11. This is one great red holo!! And I love the Nfu Aqua Base!! Never get streaks anymore!

  SvaraRadera
 12. Älskar glitter gal! Fullkomligt underbart!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!