onsdag 22 augusti 2012

Essie Navigate Her

Essie Navigate Her är ett av lacken som Essie släppte i våras i en kollektion som också heter Navigate Her, ett mjukt grönt lack inte riktigt pastelligt, men nästan. En lugn och trivsam färg också denna känns som en bra grund för nailart.

I de nyare Essie flaskorna är det bredare pensel vilket jag gillar. Lätt att måla med. Just det här lacket hade en mycket trevlig formula också. Tre lager för täckning. Det var lite stimmigt innan jag la på ett lager av Poshé.

Jag tycker det här är en mycket fin färg, känns lugnande på något sätt. Kanske inte den mest upphetsande färgen, men helt i min smak ändå.

Essie Navigate Her is one of the polishes that Essie released this spring in a collection that also was called Navigate Her, a soft green shade not really a pastel but close. A calm and pleasant color that also seems like a good basis for nail art.

In the newer Essie bottles are the broader brush, which I like. Easy to paint with. This polish had a very nice formula as well. Three layers for coverage. It was a bit streaky until I put on a layer of Poshé.

I think this is a very nice color, feels reassuring in some way. Maybe not the most exciting color, but I really like it anyway.

15 kommentarer :

 1. Det är ett himla fint lack! Jag måste plocka fram mitt igen snart :)

  SvaraRadera
 2. Tycker det är en fin färg!! Lindblomsgrön skulle man väl säga, tror jag :-) Känns lite sommarstugetapet på ett bra sätt!

  SvaraRadera
 3. Jag var så pepp på det här lacket när jag köpte det, men varje gång jag tittar på det när jag ska välja ett nytt känner jag mig sjukt oinspirerad. :(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det konstigt när det blir så. Har också råkat ut för sådana där lack som längtat ihjäl sig efter, men sen när man väl äger dom så är det inte lika kul längre.

   Radera
 4. Jag vet inte. Jag känner mig inte alls sugen på den här typen av färg av någon anledning. Den är ju fin egentligen men det blir nog inget köp.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alla kan ju inte tycka lika och tur är väl det :)

   Radera
 5. Åååh, jag var jättesugem på det här men valet föll på Ciatés Apples and Custard istället. Nu måste jag nog ha detta också..

  SvaraRadera
 6. It looks very calming!! One of those greens I could actually wear!!

  SvaraRadera
 7. I love the shade but I couldn't read what you wrote. Can you please enable translator?

  Shopping, Style and Us

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oh, thats to bad that you couldn't read, but I don't have any translator on!

   Radera
 8. Känner inget behov av att ha det själv men det är en mjuk och behaglig färg.

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!