tisdag 28 augusti 2012

Laura Paige 04 Metallic Bronze

Ett lacken jag köpte på Cypern trodde jag först bara hette LP 04, men efter lite efterforskningar (Internet är en ganska bra liten grej :) ) så har jag insett att det här heter Laura Paige 04 Metallic Bronze och verkar vara från samma tillverkare som BYS lacken.

Formulan var lite tjock, men väldigt lätthanterlig. Torktiden var bra och resultatet av det hela väldigt, väldigt snyggt. Ännu ett sånt där fynd som visar sig vara en riktigt höjdare. Jag tror att jag kanske gav 3-4 euro för lacket. Tre lager har jag på och ett lager med Poshé.

Färgen då? Det är duokromt mellan lila och bronzefärgat. En riktigt trevlig och bra duokrome effekt dessutom. Det här definitivt ett Helena lack. Älskar färgskiftningarna.One of the polishes I bought in Cyprus I thought was named only LP 04, but after a little research (the Internet is a pretty good little thing :)) I have realized that it's real name is Laura Paige 04 Metallic Bronze, and appear to be from the same manufacturer as BYS.

The formula was a bit thick, but very manageable. Drying time was good and the result of it all very, very nice. I think maybe I gave 3-4 euros for this polish and boy was it worth it! I have three layers on, and a layer of Poshé.

The color then? It is duochrome between purple and bronze. A really nice and great duochrome effect. This is definitely a Helena lacquer. Love the color casts.


12 kommentarer :

 1. Superfint. Har något liknande från Sinful Colors, Kismet Elated.

  SvaraRadera
 2. Åh så fint! Tänkte också på Kismet Elated. Och även på Orly Fantasea, och LA Colors Enchanted ^^

  SvaraRadera
 3. Hade det här funnits i butik här i Sverige hade jag nog skuttat iväg och köpt mig en flaska!

  SvaraRadera
 4. I think it's great to find polish gems like that when you're on vacation! :)

  SvaraRadera
 5. Supersnyggt!! Och lite otippat :-)

  SvaraRadera
 6. Kul att få komma hem med sådana fynd:)

  SvaraRadera
 7. Det här var ju ungefär hur snyggt som helst! Om jag tar mig till nått varmare land ska jag spana efter LP känner jag ;) Rent generellt kan jag tycka att det är kul att se spännande nagellack vars namn man inte känner till, men som ser snygg ut. Ibland kan de vara hur bra som helst :)

  SvaraRadera
 8. Fina färgskiftningar, men den lila basfärgen är inte riktigt min kopp te.

  SvaraRadera
 9. Jättesnygga bilder och jättesnyggt lack!

  SvaraRadera
 10. awesome color!! The Helena color haha =))

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!