fredag 31 augusti 2012

Holofredag med Nfu Oh 61

Tjoho! Det är fredag igen och sista dagen i Augusti. Det märks att det börjar bli höst, för någon sol hittade inte jag när jag skulle fota dagens inlägg. Mulet grått och regnigt var det.

Mulet och tråkigt är väl det sista man kan säga om Nfu Oh 61 i alla fall. Färgen är inte så mycket att orda om. Ett silverholo och med fantastiska holoeffekter. Jag är inte så mycket för varken silver eller guld lack, men det här är så galet häftigt så fort det kommer lite ljus på så jag kan inte låta bli att gilla det.

Jag passade på att införskaffa detta när Viis.ee hade 5-års jubileums helg för ett tag sedan. Redan registrerade kunder fick mellan 10-15% på lack och tillbehör. Mycket trevligt tyckte jag.

Det var då jag även införskaffade Nfu Oh:s Aqua Base som är en gudagåva enligt mig. Det tog mig två lager med snabb torktid att fixa till den här manikyren. Ett lager Seche över. Med rätt bas är det en dröm att lacka med det här. Jag gillar verkligen borsten hos Nfu Oh. Lite så där lagom studs i den.

Yay! It's Friday again and the last day of August. It's noticeable that the fall is here, becuase the sun had been hiding behind the clouds all day and the rain has been falling. So all the pictures had to be taken indoors for this post.

Mostly boring is probably the last thing you can say about Nfu Oh 61 in any case. The color is not so much to talk about. A silverholo and with amazing holoeffect. I'm not much for either silver or gold polishes, but this is so crazy cool as soon as it comes a little light on so I can not help but like it.

I took the opportunity to acquire this when Viis.ee had a 5-year anniversary weekend a while ago. Already registered customers received between 10-15% on polishes and treatments. Very nice I thought.

It was then that I also purchased Nfu Oh's Aqua Base, which is a godsend to me. It took me two coats to full cover and it dries fast. One coat of Seche toped it all. With the right base, it is a dream to paint with this. I really like the bristles of Nfu Oh. They've got the right bounce in it.

11 kommentarer :

 1. Girl, thats a great holo! Verkligen supersnyggt, måste skaffa mig en aquabase a.s.a.p :) trevlig helg

  SvaraRadera
 2. Tur att kamerablixten är minst lika bra för att få fram regnbågarna. Sjukt fint! Och nu är det typ sjätte gången jag läser något positivt om deras Aqua base på bara några dagar. Verkligen värt att skaffa med andra ord?

  SvaraRadera
 3. Åh vad den är vacker! Fantastiskt fina bilder tycker jag!

  SvaraRadera
 4. Jag tror nästan jag måste falla till föga och köpa en Aqua base, kommer ihåg att dt var en mardröm att applicera #61 utan det.

  SvaraRadera
 5. det är aldrig fel med silverholo!

  SvaraRadera
 6. oh I love Nfu holos!!! they're all so... perfect!!! And I agree, the Aqua Base is a godsend!! without it it's always so frustrating to put on a holo!

  SvaraRadera
 7. That's an impressive holo, I love it!

  SvaraRadera
 8. En bra kandidat till topp 5 av silver holosar:)

  SvaraRadera
 9. Det är otroligt vackert! Jag måste skaffa aquabasen jag också, just nu kör jag utan!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!