onsdag 29 september 2021

Native War Paints - Candy Cane Lane

 Halva veckan har redan gått och jag har varit lite lite piggare när jag kommit hem, tyvärr inte tillräckligt för att kunna jobba fullt, men man får vara glad för de små framstegen. Jag försöker att gå en liten promenad när jag kommer hem, innan jag får krypa ned i soffan med te och macka. 

För ett tag sedan så plockade jag fram ett lack från förra årets lackadventskalender från The Polish Nook. Ett lack från Native War Paints som heter Candy Cane Lane. Lacket har en rosa/lila bas med massvis av glitter i olika färger. Det var inga problem att få glittret att sprida ut sig på nageln vilket alltid är ett plus när det gäller den här typen av lack. Jag fick ta tre lager för att täcka ordentligt. Topplack är nödvändigt på glitterlack. 

Nä, det här har jag vuxit ifrån. Något jag redan konstaterat ett antal gånger, men rätt som det är hittar jag väl något som jag faktiskt gillar. Det är absolut inget fel på det här lacket, men just nu är det bara för rörigt för mig. Jag tycker faktiskt inte det är varken snyggt eller kul längre. 

Half a week has already passed and I have been a little more alert when I get home, unfortunately not enough to be able to work full time, but you have to be happy for the small progress. I try to go for a walk when I get home, before I can crawl down on the couch with tea and sandwiches.

A while ago, I picked out a polish from last year's polish advent calendar from The Polish Nook. A polish from Native War Paints called Candy Cane Lane. The polish has a pink / purple base with lots of glitter in different colors. It was no problem to get the glitter to spread nicely on the nail, which is always a plus when it comes to this type of polish. I had to take three coats to cover properly. Topcoat is necessary on glitter polishes.

No, I've grown out of this. Something I have already stated a number of times, but right as it is, I will find something that I actually like. There is absolutely nothing wrong with this polish, but right now it's just too messy for me. I actually do not think it is either nice or fun anymore.
1 kommentar :

Please leave a comment it means a lot to me!