fredag 3 september 2021

Essie - Trophy Wife

 Oj oj, det blev en lång paus. Har haft mycket på jobbet och tyvärr inte mått helt bra. Är så fruktansvärt trött hela tiden, så jag har helt enkelt inte orkat att måla. Sen har yngste sonen varit hemma en hel vecka. Vi har haft det jättemysigt och hunnit spela massor av bräd- och tv-spel. Nu fick jag några ofrivilliga dagar hemma eftersom jag har ordentligt ont i halsen och då får man inte vara på jobbet utan istället åka och få en liten pinne i näsan. 

Idag ska jag visa er en riktig klassiker, Essie Trophy Wife. Jag har för mig att jag inte var helt förtjust i det här när jag visade det första gången, men det var i mars 2014. Trophy Wife är ett teal färgat lack med lite skimmer känsla i. Jättebra att måla med och två lager räcker gott. 

Nå, vad tyckte jag den här gången då? Jag fullkomligt älskar det här lacket nu. Så himla vacker färg att jag inte kunde låta bli att ha det på tårna också. Jag tog inte bort det förrän det började se lite slitet ut. Så, jag har absolut ändrat mig. 


Now that was a long break. Have had a lot at work and unfortunately did not feel completely well. Am so terribly tired all the time, so I simply have not had the strength to paint my nails. Then the youngest son has been home for a whole week. We had a great time and had time to play lots of board and video games. Now I got some involuntary days at home because I have a real sore throat and then you can not be at work but instead go and get a little stick in the nose.

Today I will show you a real classic, the Essie Trophy Wife. I have in mind that I was not completely fond of this when I first showed it, but it was in March 2014. Trophy Wife is a teal colored polish with a bit of a shimmer feeling in it. Great to paint with and two coats are enough.

Well, what did I think this time then? I absolutely love this polish now. So heavenly beautiful color that I could not help but have it on my toes too. I did not remove it until it started to look a little worn. So, I've absolutely changed my mind.
2 kommentarer :

Please leave a comment it means a lot to me!