onsdag 4 november 2020

Depend 7 Day - 7227 Do's & Don'ts

Pressutskick

 Onsdag och jag sitter hemma och väntar på ett Covid-19 svar, nej jag är inte dålig bara varit lite snuvig och trött och då får man snällt stanna hemma och få en liten pinne i näsan. Vaknar också upp till ett valresultat i USA som inte riktigt ser ut som jag hade hoppats på. Plus att när jag öppnade lådan där vi har vårt maskindiskmedel så tittade en liten mus upp på mig. Inte vad jag vill ha i min låda...

I förra inlägget skrev jag att ni skulle få se basen till min Halloweenmanikyr och jag håller vad jag lovar. Lacket är 7227 Do's & Don'ts från Depend 7 Day Cozy Glam kollektion. Ett mörkgrått krämlack som täcker på 2 lager. 

En riktigt snygg mörkgrå färg, funkar bra på egen hand och jag tror det skulle vara kanonfint med till exempel någon silverstämpling ovanpå. 

Press Sample

Wednesday and I sit at home and wait for a Covid-19 test result, no I'm not really sick just been a little snotty and tired and then you can kindly stay home and get a little stick in the nose. Also waking up to an election result in the US that does not really look like I had hoped. Plus, when I opened the drawer where we have our dishwasher detergent, a little mouse looked up at me. Not what I want in my box ...

In the last post I wrote that you would get to see the base for my Halloween manicure and I keep what I promise. The polish is 7227 Do's & Don'ts from Depend 7 Day Cozy Glam collection. A dark gray cream polish that covers in 2 layers.

A really nice dark gray color, works well on its own and I think it would be great with, for example, some silver stamping on top.






2 kommentarer :

Please leave a comment it means a lot to me!