tisdag 27 augusti 2019

Depend O2 - 585

Pressutskick

Fick avsluta min semester med att kryssa av en ny fågel i min krysslista. Första gången jag såg den mycket vackra Ägretthägern idag på min extremt varma tur till fågeltornet. Ska bli riktigt kul att träffa alla från klassen imorgon igen.

Jag hade ju tänkt att göra lite mönster över gårdagens lack, men jag kände att mina naglar var så där på gränsen till för långa och när de blir det så är risken stor att någon går av. Så istället plockade jag bort det och kapade ned naglarna istället. Man vill ju vara snygg när man börjar skolan och jag hittade en riktigt snygging bland Depend O2s vårkollektion Soul of Marrakech med nummer 585. Ett skogsgrönt skimmerlack som täcker smidigt på två lager.

Det här ser ju ut som mjuk mossa på naglarna, precis sån där mossa som jag var ute och fotade bara igår faktiskt. Helt ljuvligt, ja både lacket och mossan alltså.

Press Sample

Got to end my holiday by ticking off a new bird on my checklist. The first time I saw the very beautiful Egret heron today on my extremely warm trip to the bird tower. I'm really looking forward to seeing everyone in the class tomorrow after our summer break. 

I had intended to make some pattern over yesterday's polish, but I felt that my nails were so on the border to be too long and when they get there the risk is that someone will break That is what usually happens.. So instead I removed it and cut the nails down. You want to look nice when you start school and I found a really nice looking polish among Depend O2's spring collection Soul of Marrakech with number 585. A forest green shimmer that covers smoothly in two layers.

This looks like soft moss on the nails, just like that moss that I went out and took photos of yesterday. Absolutely lovely,  both the polish and the moss.

2 kommentarer :

  1. Åh så snyggt! Blir genast sugen på att köpa men känns som att jag nog har något som egentligen är liknande ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Risken är nog ganska stor att du har något liknande ;)

      Radera

Please leave a comment it means a lot to me!