måndag 20 maj 2019

Pahlish - Shy-Guys On Stilts

Vi har haft en fantastiskt mysig helg. Hunnit med en hel del fika hos grannar och goda vänner. Varit i stan och handlat massa blommor att ha i trädgården och jag var och kände och klämde på en kamera som jag är sugen på, men bestämde mig för att inte köpa. Den jag har är fantastiskt bra och håller nog ett bra tag till.

Det blev lite sent igår kväll innan jag hade tid att sätta mig och måla om naglarna och eftersom jag inte skulle orka skriva inlägg också valde jag att vänta med läsarnas val till nästa helg istället. På naglarna fick istället Pahlish Shy-Guys On Stilts hamna. Det här är ett lack som kom ut någon gång förra sommaren tror jag i en Polish Pick Up. Ett fenomen som jag försöker att hålla mig borta ifrån, för helt ärligt är det inte alltid så kul som läsare att få se roliga lack och sen samtidigt förstå att det här kan du inte få tag på. I alla fall så är det här ett galet gul/grönt lack med glitter och unicorn pee i. Det var faktiskt mer täckande än jag förväntat mig. Visst jag fick ha 3 lager för att inte få VNL, men det var kanon att jobba med och torkade riktigt fort.

Alltså det här är ett sånt där lack som absolut inte är snyggt, men vad jag gillar detta! Så himla härligt glad färg och allt som händer i lacket gör det bara underbart. Kul lack som man blir glad av kan man väl inte ha för många av eller?

We have had a fantastic weekend. Been on coffee dates at both a neighbours and at good friends place. Been in town and bought lots of flowers to have in the garden and I went to look and squeeze on a camera that I'm craving for, but decided not to buy. The one I have is amazingly good and lasts quite a while more hopefully.

It was a little late last night before I had time to sit down and paint my nails and since I would not be able to write the post, I chose to wait with the readers' choice for next weekend instead. Instead, Pahlish Shy-Guys On Stilts ended up on the nails. This is a polish that came out sometime last summer, I believe in a Polish Pick Up. A phenomenon that I try to keep away from, for quite frankly, it is not always so fun as readers to see great polishes and then at the same time understand that this can not be obtained. In any case, this is a crazy yellow / green polish with glitter and unicorn pee in. It was actually more opaque than I expected. I had to have 3 layers to avoid VNL, but it was great to work with and dried really fast.

So this is one of those polishes that are absolutely not pretty, but oh how I like this! Such a wonderfully happy color and everything that happens in the polish makes it just wonderful. Fun polishes that one feels happy wearing, one could not have too many of or?

2 kommentarer :

  1. Jättesnyggt lack! Jag visste inte varför du undvek PPP, men förstår hur du tänker! Jag har inga lack därifrån, men i mitt fall handlar det om att jag inte gillar att allt ska vara limiterat och säljas så kort tid. Blir så dyrt med frakt och så att jag oftast vill köpa ~10 lack i taget från USA vilket ju inte funkar varje månad...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag gillar inte heller alla dessa limited edition lacken så det är den andra anledningen till att jag undviker PPU. Och som sagt dyrt med frakten, man kan liksom inte köpa bara 1 eller 2 lack längre.

      Radera

Please leave a comment it means a lot to me!