söndag 26 maj 2019

Reader's Choice - Zoya Tabitha

Den här helgen gick väldigt fort och var väldigt rolig vill jag lova. Dagen igår spenderades i Halmstad där jag och ena sonen deltog i en fotomara. Fyra teman som skulle fotas på tre timmar och i den ordningen som man fått ämnena. Årets ämnen var: guldkant, rynkor, illusion och felplacerad. Kul ämnen som jag tyvärr inte får visa något av förrän prisutdelningen varit den 9/6. Idag har vi varit och röstat och även firat min mamma. Själv har jag inte alls blivit firad, ingen av grabbarna bor ju här. Äldste sonen spenderade jag ju dagen med igår och den yngste är inte världsbäst på att tänka på sådana här konstiga dagar. För mig är det tillräckligt med att veta att jag får träffa bägge två nästa helg redan.

Jag påbörjar mina sista praktikdagar för terminen imorgon och på naglarna har jag då läsarnas val i form av Zoya Tabitha, ett mörkgrönt lack med ett fint diskret skimmer i. Riktigt bra att jobba med och täcker på två lager.

Jag har återigen klippt ner mina naglar till ganska kort längd, har konstaterat att jag inte alls trivs längre med att ha längre naglar. På den här längden är verkligen det här en perfekt färg, eller det är det även på långa naglar så klart, men på korta är det alltid snyggt med mörka lack. För mig är det här helt klart en vinnare.

Det blir tre Essie lack som ni får rösta på den här gången.

This weekend went very fast and was very fun I can asure you. The day yesterday was spent in Halmstad where I and my oldest son participated in a photomarathon. Four themes that would be photographed in three hours and in the order one received the subjects. The topics of the year were: golden edge, wrinkles, illusion and misplaced. Fun topics, but unfortunately I am not allowed to show them until the award ceremony has been on june 6th. Today we have been and voted for the EU election and also celebrated my mother. Here in Sweden we have mothers day today. I myself have not been celebrated at all, none of the guys live here. The oldest son I spent the day with eachother yesterday and the youngest is not the best at thinking about such strange days. For me it is enough to know that I will meet both of them next weekend already.

I start my last days of internship for the semester tomorrow and on the nails I have the readers' choice in the form of Zoya Tabitha, a dark green polish with a nice discreet shimmer in. Really good to work with and covers in two layers.

I have once again cut down my nails to a fairly short length, having found that I no longer enjoy having longer nails. On this length, this really is a perfect color, or it is perfect on longer nails as well, but on short it is always neat with dark polishes. For me, this is clearly a winner.

There will be three Essie polishes that you can vote on this time.Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Please leave a comment it means a lot to me!