måndag 23 juli 2018

Untried A-Z Challenge: O = Orly R.I.P

Idag har jag kört ännu ett lass till Erikshjälpen, nu återstår "bara" ett ytterligare lass till tippen, sen är vårt förråd ganska tömt. Vi har dessutom fått trumsetet sålt, det tog ju upp rätt mycket plats därute. Lite lådrensning har också hunnits med.

Men nu sitter jag här med nymålade naglar till bokstaven O i Untried A-Z Challenge och jag har plockat fram ett lack som jag köpt via en blogsale och det för rätt länge sedan. Det här är Orly R.I.P ett lack med svart jellybas och sen glitter i orange. I min flaska hade glittren sjunkit rätt rejält, men det tog inte många minuter upp och ner förrän det ordnat sig och man fick rejält med glitter på penseln så jag har bara ett lager av R.I.P över ett svart krämlack. Och topplack förstås.

Orange och svart är svårt att bli trött på när det gäller naglar tycker jag. Gillar kombon jättemycket och just det här glittret gillar jag skarpt.

Today, I've packed the car full and driven another load of stuff to the secondhand store, now we "just" have another round to the junk yard until our storage is pretty empty. We have also sold the drum kit that took lots of space in there. I've also cleaned up in some kitchen drawers as well. 

But now I'm sitting here with freshly painted nails for the letter O in Untried A-Z Challenge and I've picked up a polish I bought through a blog sale quite some time ago. This is Orly R.I.P a polish with  a black jelly base and glitters in orange. In my bottle the glitters had sunken quite bad, but it did not take many minutes with it up and down until it got settled, and I got a lot of glitter on the brush so I only have one layer of R.I.P over a black cream. And topcoat of course.

Orange and black are hard to get tired of when it comes to nails according to me. I like the combo very much and this manicure turned out very nicely.
2 kommentarer :

  1. Det här lacket är ett av mina absoluta favoriter,det är grymt snyggt😍/Charlotta

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag förstår inte varför jag har haft det här stående så länge!

      Radera

Please leave a comment it means a lot to me!