tisdag 18 juli 2017

Nail Challenge Collaborative presents: Beach & Ocean #1

Ibland blir det inte alls som man tänkt sig när man gjort en manikyr och idag blir det en sån manikyr som jag visar fastän jag inte är nöjd med den.

Månadens tema i Nail Challenge Collaborative är Beach & Ocean och när jag ändå hade ett passande blått lack så tänkte jag mig lite stämplade vågor med hjälp av Models Own Beach House och mönster från BundleMonster Polynesia BM-XL 107. Färgkombon var helt rätt tänkt, men stämplingen har lite att önska den här gången.

Fastän jag inte är helt nöjd väljer jag ändå att visa den här manikyren, för helt galen är den ju inte och även om stämplingen är lite si så där så hade jag ju faktiskt inget annat att visa och jag är alltför trött för att orka göra om den just nu. Så håll till goda med den något stukade manikyren.

Sometimes manicures dosen't turn out the way you want them to and today's manicure is certinaly one of those. 

The theme of the month in Nail Challenge Collaborative is Beach & Ocean and when I still had a suitable blue polish on, I decided to do some stamped waves with the help of Models Own Beach House and pattern from BundleMonster Polynesia BM-XL 107. The Color combo was just right, but my stamping doesen't live up to the standard today. 

Although I'm not completely satisfied, I still choose to show this manicure, because it's that crazy, and although the stamping isn't that perfect I don't have anything else to show and I'm too tired to start over right now. So keep up with the slightly stung manicure.Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Please leave a comment it means a lot to me!