fredag 21 augusti 2015

Acacallis Goodie with stamping!

Appeal4 Acacallis Goodie fick ju givetvis inte sitta ensam på naglarna särskilt länge. Nä, inte när det sitter ett perfekt lack som bas till stamping på naglarna. Jag hade tidigare fått hem nya plattor från UberChic Beauty och på platta 4-02 hittade jag ett trevligt mönster som placerades på naglarna med hjälp av Mentality Pink opaque,

Tycker själv att det här blev en riktigt trevlig manikyr.

Jag vill passa på att säga några ord om just Mentality eftersom det är ett av deras lack som jag använt till manikyren. Jag tror inte många som är intresserade av nagellack har missat senaste tidens storm angående deras lack som orsakat nagellossning hos ett ganska stort antal personer. Jag har haft turen att inte drabbas av det här, men alla dom lacken som kan innehålla ämnen som orsakat skadorna har jag returnerat till dom jag har köpt ifrån. Jag kommer att fortsätta använda dom lacken jag redan har och är säker på är ok att använda utan att kunna orsaka skada. För dom är del av mina favoritlack för stämpling, men efter att ha läst hur Mentality har behandlat sina återförsäljare kommer jag i fortsättningen inte att köpa några nya lack därifrån och inte heller tagga eller lägga upp bilder på deras sociala medier. Det blir min lilla protest mot hur ett märke som jag tidigare älskat nu totalt tappat all värdighet och tillit i mina ögon.


Appeal4 Acacallis Goodie didn't get left alone long on the nails. I couldn't resist adding som stamping to this polish that was a perfect base for nail art. I had gotten some new plates from UberChic Beauty earlier that week and on plate 4-02, I found a nice pattern that was stamped on the nails using Mentality Pink opaque,

I think this turned out really nice. 

I would like to say a few words about Mentality as a brand because it is one of their polishes that I used for this manicure. I don't think many people who are interested in nail polish has missed the recent storm regarding their nail polish that caused the nails to come loose from the nailbed on quite a number of people. I have been fortunate not to suffer from this, but all of them polishes that may contain substances which caused the damage, has been returned to where I have purchased from. I will continue to use the polishes that I already have and that I'm sure of is ok and that I actually love, but after reading how Mentality has treated its dealers, I will not continue to buy any new polishes nor tag or upload images on their social media. It will be my small protest against the way a brand that I previously loved now totally lost all dignity and trust in my eyes.

8 kommentarer :

 1. I love this mani!
  I am quite happy that I only have a few Mentality - of the older kind, that is..

  SvaraRadera
  Svar
  1. I returned my newer ones and the older will be used for stamping, because nothing can take away the fact that they are awesome for that.

   Radera
 2. Supersnyggt manikyr! Och fullkomligt vidrigt hur de hanterat situationen. Jag har bara ett mentality, som jag bytte till mig, otestat ännu. Men hade planer på att köpa flera stycken av dem, dels till stämpling och dels vanliga manikyrer. Men känner att jag inte kommer sponsra deras verksamhet, det finns andra företag som skött saker bättre.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det finns det absolut. Väldigt synd att det skulle bli så här känner jag.

   Radera
 3. Så vackert det blev. Jag håller med dig, det är hemskt hur de hanterat allting kring detta. Jag returnerade de nya Mentality-lacken jag köpt och har inte många kvar nu, vilket känns bra. Tror faktiskt att jag ska köra på det du skriver om, inte ge dem nån cred om man lackar med deras lack.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, alltså jag vill gärna använda lacken till stämpling för som sagt dom är superbra, men jag behöver ju inte precis promota dom.

   Radera
 4. Väldigt snyggt! Jag har som tur inga lack därifrån så jag har inte behövt tänka på det, men riktigt trist i vilket fall

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hade verkligen inte förväntat mig detta från dom faktiskt.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!