torsdag 6 augusti 2015

The Neverending Story Challenge - OPI That's Hula-rious!

Det här lacket har inte stått i min låda så värst länge. Jag vann faktiskt det i en giveaway hos Nageldraken i våras, men jag var sugen på en ljus och fin bas till att göra lite stamping på så därför plockade jag upp OPI That's Hula-rious! ur lådan.

Ett ljust mintgrönt krämlack som har en trevlig formula. Täcker på två lager. Jag har topplack över på bilderna för att släta ut det lite, men jag tyckte inte att det var knepigt som många andra pastell lack är att måla med. Jag tror faktiskt att man kan bära det här utan topplack utan att det ser strimmigt ut.

Det här är absolut en väldigt fräsch vår eller sommarfärg och jag kan mycket väl tänka mig att bära det helt på egen hand, men den här gången var tanken att sätta lite mönster över. Det får ni se en anna dag dock.

Dem här typen av lack finns det en hel uppsjö av, men jag tror faktiskt inte att jag har någon riktigt dupe i mina ägor.This polish has not been in my drawer for very long. I actually won it in a giveaway from Nageldraken this spring, but I was craving for a light polish that would be a great base to do some stamping on so therefore I picked up OPI That's Hula-rious! out of the box.

A bright mint green creme polish that has a nice formula. It covers in two layers. I have a topcoat on in the pictures to smooth it out a little bit, but I did not think it was as tricky as many other pastel polishes can be. I actually think you could get away without topcoat as well.

This is absolutely a very fresh spring or summer color and I can well imagine wearing it on it's own, but this time the idea was to put some patterns over it. I hope I will be able to show you that manicure another day.

There are a whole bunch of similar polishes out there but I really don't think I have any real dupe of it in my stash.
6 kommentarer :

 1. Such a beautiful minty shade! :) Indeed perfect for some beautiful stamping on top! xx

  SvaraRadera
 2. Vilken härlig färg! Påminner lite om ett par CG-nyanser jag har, men denna verkar ha bättre formula.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det finns ju en hel del liknande, men som sagt många är inte så kul att måla med.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!