onsdag 14 mars 2018

Dance Legend - Maria

Idag händer inget särskilt, har gjort mina engelskauppgifter och försöker klura på lite kommande manikyrer. Och just därför ville jag ha ett pastellgult lack på naglarna. I min låda hittade jag ett som stått där ganska länge. 

Det här är Dance Legend Maria, jag tror att jag kan ha köpt det när Hypnotic hade rea för något år sedan. Det är ett krämlack och som sagt pastellgult. Gula lack är ofta lite knepiga, det här har en bra formula, men jag har tre lager. Dock kan det lika gärna bero på min applikation som själva lacket, för jag är rätt säker på att du kan klara dig med två. 

Jag har börjat gilla gula lack mer och mer och det här är faktiskt nästan på gränsen mellan pastell och solgult. Riktigt fint tycker jag. 

Today is a very ordinary day. Not much happening. I've done my english and is now trying to think of manicures to come. And for that reason, I wanted a pastel-yellow to paint with today. I found one in my drawer that has been standing there for quite some time. 

This is Dance Legend Maria, I think I might have bought it when Hypnotic had a sale a few years ago. It is a cream polish and, as said, pastel yellow. Yellows are often a little tricky but I think this has a good formula, although I have three layers. However, it very well may be because of my application and has nothing to do with the polish itself, because I'm sure you can get away with two.

I have started to like yellow polishes more and more and this is actually almost on the border between pastel and sun yellow. I think this is very nice. 

5 kommentarer :

 1. I like it. It's cheerful and bright :)

  SvaraRadera
 2. I think this is an interesting yellow--a little orange tint to it. I like it!

  SvaraRadera
  Svar
  1. You are right I think there are a bit orange in it as well.

   Radera
 3. Väldigt fin färg, jag gillar gula pastellack!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!