onsdag 28 mars 2018

Review of Born Pretty Store Gradient Glass File

Alltså hur jäkla envis får man vara egentligen! Jag spenderade större delen av kvällen till att få till lite bättre och snyggare delaknappar här på bloggen. Givetvis strulade det och jag var sur som katten, men skam den som ger sig. Idag får ni hålla tummarna för mig för jag ska ha ett muntligt föredrag via telefon med min lärare. Japp, jag är nervös. Det är så svårt att öva på sånt.

Idag blir det ett lite annorlunda inlägg för det hör inte till vanligheterna att jag recenserar nagelfilar. Jag använder i princip endast glasfilar och min favorit är en som jag köpte när Edgy Polish fanns. När jag fick möjlighet att testa en liknande från Born Pretty Store tänkte jag att det kanske skulle kunna vara ett bra alternativ. För om mina EP filar går sönder blir det svårt att köpa nya.

Jag tillhör de där som tyvärr inte orkar fila ner hela naglar utan jag klipper oftast och så filar jag till kanterna sen. Mitt första möte med den här glasfilen var efter att ha klippt ner naglarna och allra först blev jag inte alls nöjd. Det kändes som att ytan var lite stum på något sätt. För grov men ändå som att det inte tog så bra. Dock tänkte jag att jag måste ge den några mer chanser och faktum är att när man använt den lite så är det en riktigt bra yta som tar lagom mycket på nageln. Så sammanfattningsvis kan jag nog säga att det är en helt ok fil, men inte en favorit. Filen hittar ni här.

I am so incredible stubborn sometimes and last night was one of those times. I spent most of the evening trying to get better and nicer looking share buttons to the blog. Of course, it didn't go the way I wanted it to. I'm not god on html coding and I was angry like a tigert, but there was no way I would give up before I had the buttons where I wanted them. Please give me some extra thoughts today because I have an oral presentation by phone with my english teacher. Yep, I'm nervous. It's so hard to practice for this kind of things. 

Today, you get a little bit different kind of post because it's not often that I review nail files. I basically use only glass files and my favorite is one that I bought when Edgy Polish still was up and running. When I was given the opportunity to test a similar from the Born Pretty Store, I thought it might be a good option. Because if my EP files are broken, it will be difficult to buy new ones.

I belong to those who unfortunately do not manage to file down the nails, I usually cut and file down the edges after that. My first encounter with this glass file was after cutting down the nails and at first I was not satisfied at all. It felt like the surface was a bit numb in some way. Too rough but still not working well at all. However, I thought I had to give it some more chances and the fact is that when this had been used for a couple of times the surface has become pretty good and is neither to rough or weak. In summary, I can probably say that it's a completely ok file, but not a favorite. You can find this file here.2 kommentarer :

 1. Vet inte hur många timmar jag spenderat med små nästan osynliga bloggdetaljer som inte blir helt som jag tänkt.. Har alltid gjort allting själv på bloggen men slog för något år sen till på en färdig design från Etsy för typ 8$ och det var så värt det. Kan rekommenderas om du vill göra större förändringar någon gång!

  Älskar föresten ocskå Edgys fil! Bästa!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är den suverän! I det här fallet var det en liten widget som bråkade, men skam den som ger sig. Ska dock kolla in Etsy för mera designs.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!