torsdag 8 mars 2018

Depend 7 Day - Born Rich

Pressutskick

Idag känner jag att jag hunnit med ganska mycket faktiskt. Började med träning, sen hem och göra mina engelskauppgifter och läst i min bok som ska analyseras. Plus att jag fick tillbaka en inlämningsuppgift med bra omdöme. Nu borde jag swatcha en del, men spelar istället Hearthstone med sonen.

Lite har jag målat i alla fall. Jag behövde ett mörkt lack som bas till ett som ska visas senare och när jag letade bland mina lådor hittade jag överraskande nog ett i Depend 7 Days sommarkollektion från förra året. Lacket heter Born Rich och är ett riktigt musigt vinrött jelly. Ni vet sen tidigare att jelly inte är min favoritfinish. Jag fick ta tre lager för att få det snyggt.

Färgen på det här är verkligen supersnygg, men som sagt jelly... Hade det varit ett krämlack hade jag älskat det. Nu tycker jag bara om det.

Press Sample

Today I feel that I've got quite a bit done. Started the day by going to the gym, got home and did my English assignments and read in my book that I later will analyze. Plus I got an assignment back with a good review. Now I'm supposed to do some swatching, but instead I'm playing Hearthstone with my son. 

Well, I got some swatching done. I needed a dark polsih as a base for another polish that will appear later on the blog and when I searched among my boxes, I surprisingly found one in Depend 7 Days Summer Collection from last year. The name is Born Rich and it's a really dark burgundy jelly. You know how from earlier how I feel about jellys, not my favorite finish. I had to take three layers to get it nice and even. 

The color of this is really pretty, but as said jelly ... Had it been a cream I'd loved it. Now I just think it's pretty.

4 kommentarer :

 1. Det här är alldeles för mörkt för min smak fast iofs, med en ljusare stämpling så skulle det kunna bli läckert!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gillar ju den här typen av färg, men det här var inte så kul att jobba med.

   Radera
 2. Ser fint ut, jag har inte bestämt mig om jag gillar jellys än haha

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du får fortsätta fundera på om du gillar det eller inte :)

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!