måndag 5 mars 2018

Untried A-Z Challenge: E = Emily De Molly Jungle District

Vi har redan kommit till bokstaven E i Untried A-Z Challenge och jag målade faktiskt helt oavsiktligt med dagens lack i lördags. Insåg detta när jag skulle börja leta efter vilket lack som passade till just E.

I lördags hade vi huset fullt med folk och självklart ville jag ha fina naglar och då föll valet på Emily De Molly Jungle District ett skogsgrönt lack med vad som kallas shredded glitter i prismatisk form. För att förklara shredded lite enkelt så är det typ som sönderrivet. Det här var mycket bra att måla med och täcker på två lager. Det är mycket glitter i det dock så topplack är absolut att föredra.

Som ni förstår så blev det ju utmärkt att visa det här lacket för er idag och samtidigt kunna vara med i utmaningen. Återigen blev det här dock en lite sval upplevelse för mig. Visst är det här väldigt snyggt, men inte ett sånt där lack som jag kände att det här vill jag aldrig ta av. Så jag tror tyvärr att det här kommer att hamna i min att sälja låda.

We have already come to the letter E in the Untried A-Z Challenge and I actually painted completely unintentionally with today's polish this Saturday. I realized that when I started to look for a polish to show that suited todays letter. 

Saturday we had the house full of people and of course I wanted nice nails and the polish chosen was Emily De Molly Jungle District a forest green glitterpolish with shredded glitter in prismatic form. This was very good to paint with and covers in two layers. There is a lot of glitter in it so I highly recomend using topcoat. 

As you understand, it felt great to realize that I already was wearing today's polish and didn't have to redo the nails agin to join the challenge. Again, though, this was a little sad experience for me. Sure, this is very nice polish, but not the kind of polish I felt that I will never take off. So unfortunately I think that this will end up in my polish to sell box.

6 kommentarer :

 1. Snyggt absolut men kanske inte magiskt. Fast jag gillar det, vackert djup i det tycker jag:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det fint, men inte tillräckligt mycket oumph i det liksom.

   Radera
 2. Jag tycker nog det ser magiskt ut. Riktigt snygg grön färg, men å andra sidan har jag alltid älskat grönt mer än någon annan färg hehe

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag älskar också grönt, men börjar bli lite luttrad tror jag.

   Radera
 3. I am a sucker for green polish and this is gorgeous!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!