torsdag 15 mars 2018

Nail Challenge Collaborative presents: Pastels

Idag får ni hålla tummarna för mig för jag ska faktiskt på en jobbintervju! Ett kundtjänst jobb som jag borde passa bra till. Det vore riktigt skönt att ha ett jobb säkrat även om jag fortfarande har mycket strul med min mage.

Denna månaden är temat i Nail Challenge Collaborative Pasteller och ni kanske nu anar varför jag ville ha ett pastellgult lack igår. För väldigt länge sedan gjorde jag nämligen en prickig manikyr som jag kände att jag ville återuppliva lite. Helt och fullt blir det inte riktigt så eftersom det bara är ett av tre lack som är samma, men färgerna är detsamma.

Basen är Dance Legend Maria som fått sig lite prickar med hjälp av China Glaze Sweet Hook och Appeal4 Acacallis Goodie. Visst känns det som en påskmanikyr!

Please think a bit extra of me today! I'm going on a job interveiw. A customer service job that I believe I should be perfect for. It would be really nice to have a job secured even though I still have a lot of trouble with my stomach.

This month the theme in the Nail Challenge Collaborative is Pastels and that might make you understand why I wanted a pastel-yellow yesterday. A very long time ago, I did a cute pastel dotticure that I felt I wanted to redo. It didn't become exactly the same since I only used one out of three original polishes, but the colors are the same.

The base is Dance Legend Maria and I did some dots with the help of China Glaze Sweet Hook and Appeal4 Acacallis Goodie. This certainly feels like an Easter manicure!


6 kommentarer :

 1. Åh va spännande Helena! Håller alla tummar och tår ☺️

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det blev en bra intervju och en bra kontakt, men inget jobb då jag tänker söka till skola.

   Radera
 2. The colors don't seem like they would go together but they totally work! I love dotticures.

  SvaraRadera
 3. Väldigt sött och påskigt!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!