söndag 4 mars 2018

OPI - Suzi Chases Portu-Geese

Pressutskick

Vi hade en mycket trevlig kväll igår tillsammans med sonens svärföräldrar med familjer. Och vilken unge jag har som är så duktig på att laga mat. Hur ska jag klara mig sen när han flyttar? Idag är jag däremot segare än segast. Har inte blivit mycket vettigt gjort. Men har tittat på Wasaloppet och spelat lite golf med övrig familj på PS4.

Dagens tema i Polish Swatch Sunday är Lamb Wool White och det var inte helt enkelt att hitta ett som passade bra in i kategorien. Riktigt vita har jag ett par stycken otestade, men ett lite mer off white var svårare. Men jag lyckades för i OPIs Lisbon kollektion finns Suzi Chases Portu-Geese och det tycker jag var mitt i prick.

Det här är vitt med en stänk av.. ja vadå? Det kan vara lite grått, rosa eller möjligen lite beige i vilket fall som helst så är det ok att jobba med. Vita är ofta lite knepiga och jag fick ta tre lager för att det inte skulle se strimmigt ut. Som sagt inget oroväckande för ett vitt lack. Jag har topplack över också.

Jag älskar verkligen det här lacket. Tycker mycket om renhetskänslan som det utstrålar så för mig gör de där tre lagren ingenting.

Press Sample

We had a very nice evening yesterday along with the son's in-laws with families. And what a son I have! He is so good at cooking. How will I manage when he moves? Today, on the other hand, I'm so so tired. Have not gotten anything serious done. But have watched the Wasaloppet and played some golf with the rest of the family on PS4.

Today's theme in Polish Swatch Sunday is Lamb Wool White and it was not easy to find one that fit well into the category. I have a few untested that are true white, something a bit more off white was harder to find. But I succeeded when I turned to the OPI Lisbon collection and found Suzi Chase's Portu-Geese, and I think that was pretty straight on.

This is white with a splash of .. what? It may be a bit gray, pink or possibly a bit beige. It's ok to work with. White is often a little tricky and I had to take three layers to make it not look streaky. That said nothing worrying for a white. I have top coat over as well.

I really love this polish. I like the clean sense it gives me so those three layers is totally ok.

4 kommentarer :

 1. This is really pretty! It reminds me of a slightly pink My Boyfriend Scales Walls.

  SvaraRadera
  Svar
  1. I think you are right about that similarity.

   Radera
 2. Jag har bara burit det här på en nagel men jag tycker om det. Jag upplevde det som en ganska ren vit faktiskt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det var nog renare än vad jag trodde efter att ha burit det ett tag.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!