tisdag 27 mars 2018

Easter Chicken!

Men vad hände nu då! Snön fullkomligt vräker ner utanför fönstret. Jag hade ju faktiskt börjat få lite vårkänslor, men dom försvann igen. Här händer inte mycket idag. Försöker gå in mina skor igen, övar engelska och ja det var väl typ allt det.

Idag är det dags för årets variant av påskkycklingar eller det är faktiskt väldigt likt tidigare års varianter, men jag gillar de här små kycklingarna och jag vet med säkerhet att jag klarar av att göra dem så därför blir det en favorit i repris.

Jag har använt mig av nail vinyls, Masura Ticket To The Summer, Zoya Purity och lite svart och orange lack också.

I can't believe this is happening! The snow completely winks down outside my window. I actually started to get some spring feelings, but they disappeared again. I have not much happening today. Trying out new shoes again, practice English and yes, that's all folks!

Today it's time for this year's variation of Easter chickens or it's actually very similar to previous years variants, but I like these little chickens and know that I'm able to do these so that's why I've done them again.

I have used nail vinyls, Masura Ticket To The Summer, Zoya Purity and some black and orange paint as well.1 kommentar :

Please leave a comment it means a lot to me!