tisdag 26 december 2017

Winter Nail Art Challenge: Ugly SweaterGod fortsättning på er allihopa! 

Jag har haft en toppenjul och har njutit av att få ha hela familjen samlad här hemma. Fina julklappar fick jag också. Idag njuter jag mest av att inte ha något planerat. Är grymt trött så det blir inte mycket gjort, men lite bloggande tänkte jag ändå orka med. 

Dagens tema är Ugly Sweater och jag har valt att ha mitt julaftonslack som bas. Vilket det är får ni se imorgon, men ni får gärna gissa med en kommentar. Sen har jag stämplat med ett mönster från MoYou London Festive 06 och det vita stämpellacket är MoYou London White Knight. 

Det blev lite kletigt, men ändå en ganska bra manikyr tycker jag. Kul att göra med grön bakgrund eftersom de allra flesta gör med röd. 

I have had a great Christmas and have enjoyed having the whole family gathered here at home. I also got very nice Christmas presents. Today, I enjoy having nothing planned. I'm terribly tired so I wont get much done, but I'm still thinking about doing some blogging.

Today's theme is Ugly Sweater and I have chosen to have the polish I wore on Christmas Eve and Christas Day as my base. Which polish that is will be reveald tomorrow, but you're welcome to guess with a comment. Over that I have stamped a pattern from MoYou London Festive 06 and the white polish is MoYou London White Knight.

Maybe not so crisp lines but still a pretty good manicure I think. I liked doing this with a green background instead of the traditional red that most people do it with. 

11 kommentarer :

 1. Så snyggt det blev med grön bakgrund! Jag hade tänkt göra min tröjmanikyr med röd bas men jag kanske måste tänka om:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och vad härligt att fu har haft en bra jul! Jag tycket juldagen och annandagen är så sköna för de är så lugna om man jämför med julafton!

   Radera
  2. Röd bas är fint och din manikyr är snygg! Annandagen är skön för då är vi hemma och tar det lugnt.

   Radera
 2. Ursnyggt! Lacket under ser fantastiskt ut. Jag vågar mig tyvärr inte på en gissning, har lite dålig koll nuförtiden...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inte lätt att gissa med tanke på hur mycket lack som släpps!

   Radera
 3. A not-so-ugly sweater, lol. I love the stamp you chose. Very cute winter mani!

  SvaraRadera
 4. It’s perfect. I love the green base!

  SvaraRadera
 5. Beautiful! I love the depth of the base!!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!