tisdag 5 december 2017

Winter Nail Art Challenge: Red and Green


Dags för Winter Nail Art Challenge igen och den här gången så är temat rött och grönt. Ett tema som det finns hur många lösningar på som helst.

Själv har jag OPI My Wish List Is You som bas. När det hade torkat riktigt ordentligt plockade jag fram lite stjärnformade vinyler och Glam Polish Conjuring och gjorde mönster på olika ställen på alla olika naglar.

Jag är väldigt, väldigt nöjd med den här manikyren. Dels tycker jag de två olika lacken matchade varandra perfekt och det är kul med olika finishar på lacken man använder. Plus att det är riktigt bra julröd och grön färg.

Time for Winter Nail Art Challenge again and this time the theme is red and green. A theme with so many different ways to do your manicure to. 

I have OPI My Wish List Is You as a base. Once it had dried properly, I picked up some star-shaped vinyls and Glam Polish Conjuring and made patterns in different places on all different nails.

I am very, very pleased with this manicure. I think the two different polishes matched each other perfectly and it's fun to use different finishes in the same manicure. Plus, it's really good Christmas red and green colors on the two.

5 kommentarer :

 1. Det blev jättesnyggt! Väldigt läcker kontrast mellan de olika finisharna! Jag var väldigt opepp på det här temat först men sen kom jag på ett antal idéer. Nu vet jag vad jag ska göra men jag har inte hunnit genomföra det än. Basen är dock på plats så jag ska stämpla ikväll:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag blev verkligen supernöjd med den här manikyren.

   Radera
 2. Ursnygg manikyr! Roligt och brett tema :)

  SvaraRadera
 3. Alltså jag tänkte när jag såg prompten att rött och grönt går ju inte att kombinera. Men så ser jag din manikyr och känner att färgerna är som gjorda för varandra! Så snyggt kombinerat, jag gillar verkligen denna nail art!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Rött och grönt funkar riktigt bra ihop och den här manikyren blev liksom kanon.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!