fredag 8 december 2017

Winter Nail Art Challenge: Christmas Lights or CandlesÄnnu en dag med ett Winter Nail Art Challenge är här och idag är det julljus i alla möjliga former som gäller.

Jag har Essie Apres-Chic som bas och egentligen var det inte alls så här jag tänkt att göra min manikyr till dagens tema, men så här i efterhand så tycker jag det här blev en rolig och färgglad tolkning.

Det jag gjort är att stämpla silverlacket med ett mönster från Über Chic Holiday Jingle och sen fyllt i med diverse jellylack för att få färgglada lampor.

Dagens manikyr får också tjäna som min första i månadens Nail Challenge Collaborative som har vinter/jultema.

Another day with a Winter Nail Art Challenge is here and today it's Christmas lights or candles that is our promt. 

I have Essie Apres-Chic as a base and it was actually not really like this I had planned to do my manicure for today's theme, but I think that this version probably turned out better and more colorful.

What I did was to stamp the silver polish with a pattern from the Über Chic Holiday Jingle plate and then filled the little lights with various jelly polishes to get colorful lights.

Todays manicure is also my first for the Nail Challenge Collaboratives winter/christmas theme. 5 kommentarer :

  1. Åh, det var fint, stor tumme upp! =)

    SvaraRadera
  2. Åh det här blev jättefint! Jag funderade på att göra nåt liknande men jag orkade inte hålla på och måla lamporna så jag satsade på ljus istället:)

    SvaraRadera
  3. Galet snyggt! Så bra idé att färglägga med jelly-lack! Jag är med igen, i elfte timmen :)

    SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!