söndag 24 december 2017

Depend 7 Day - Wrap Up Warm & Dazzling Light

pressprover

En riktigt GOD JUL till er allihopa!

Manikyren ni får se idag är inte den jag faktiskt kommer bära på julafton, men eftersom jag vill spendera dagen med familjen så har jag fuskat lite med tidsinställt inlägg. Eller fusk vill jag nog inte påstå att det är egentligen.

Den här manikyren hade jag igår och den består av det röda glittriga Wrap Up Warm och det väldigt bling blingiga Dazzling Light från Depend 7 Day. Låt oss börja med Wrap Up Warm ett ganska skirt glitterlack, men fullkomligt möjligt att bygga upp på egen hand med tre lager. Lite längre torktid än vanligt kanske. Sen har vi det guldglittriga Dazzling Light som jag också har tre lättmålade lager av. Wrap Up Warm torkar lite matt så topplack är att föredra. Bägge är bra att jobba med.

Det här är väl ändå en väldigt klassisk julmanikyr i mina ögon och jag hade mycket väl kunnat tänka mig att bära den idag på julafton, men det skulle sett rätt förskräckligt ut i kombination med klänningen jag tänker bära, så istället blir det något grönt idag. I alla fall så blev jag oväntat förtjust i Dazzling Light. Det är nog i särklass det mest glittrande guldlacket jag har i min samling. Wrap Up Warm är fint, men jag hade nog velat ha lite mer julröd ton i det. Snyggt, ja, men ingen favorit.

press samples

To you all a VERY MERRY CHRISTMAS!

The manicure you see today is not the one I'll actually wear on Christmas Eve, but because I want to spend the day with my family I have cheated a bit and what you read now is a scheduled post. Or I actually don't really think that is cheating.

I wore this manicure yesterday and it consists of the red glittery Wrap Up Warm and the very bling blinged Dazzling Light from Depend 7 Day. Let's start with Wrap Up Warm a pretty sheer glitter polish, but perfectly possible to build up on it's own with three layers. A little longer drying time than usual maybe. Then we have the golden glittering Dazzling Light, which I also have three layers of. Wrap Up Warm dries a little matte so topcoat is preferred. Both are really good to work with.

This is still a very classical Christmas manicure in my eyes and I could very well have worn this today on Christmas Eve, but it would look quite terrible in combination with the dress I'm going to wear, so instead, it will be a green on the nails today. In any case, I was unexpectedly fond of Dazzling Light. It's probably by far the most glittering gold polish I have in my collection. Wrap Up Warm is fine, but I would have liked it to be a little more Christmas red tone in it. Nice, yes, but no favorite.


8 kommentarer :

 1. Jättesnyggt! Jag ser fram emot att få se julmanikyren, förstår dock att den dröjer lite, det kommer min också att göra:) God jul Helena, hoppas att du får en underbar jul!

  SvaraRadera
 2. Söt och passande juligt! Ha en jättefin jul! =)

  SvaraRadera
 3. Väldigt fin kombination lack! Jag bar Dazzling Lights för någon vecka sedan och gillade den verkligen. God jul!

  SvaraRadera
 4. Jag var så nära på att köpa dessa i affären häromdagen. Riktigt fina! God jul och god fortsättning <3

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!