onsdag 27 december 2017

Zoya - Merida

Idag är det dags att visa lacket jag bar på julafton och juldagen också för den delen. På mig hade jag en vinröd klänning med mycket mönster och en hel del mörkgröna detaljer. Sonen hjälpte mig att välja det perfekta lacket och det blev Zoya Merida.

Merida har visats tidigare i år här på bloggen, men det är verkligen värt att visas igen. Det är ett av Zoyas lack gjorda av prismatiskt glitter och i det här fallet med en mörkgrön bas. Helt suveränt att måla med. Två lager och topplack är vad ni ser på bilderna.

Jag verkligen älskar det här lacket och det sitter fortfarande kvar på mina naglar, men nu är det slitet så jag måste nog plocka bort det idag. Annars har jag nog inget nytt att visa er imorgon heller. Färgen, glittret, kvalitén allting är bra med det här och tycker du om grönt så är det här ett måste till din samling.

Today it's time to show the polish I wore on both Christmas Eve and Christmas Day. I was wearing a  wine red dress with a lot of patterns and a lot of dark green details. My son helped me choose the perfect polish for this and it became Zoya Merida.

Merida has been shown earlier this year on the blog, but it is really worth showing again. It's one of Zoya's prismatic glitter polishes and in this case with a dark green base. Absolutely superb to paint with. Two layers and topcoat are what you see in the pictures.

I really love this polish and it still remains on my nails, but it starts to look a little bit boring with some tipwear so I have to remove it today. Otherwise, I have nothing new to show you tomorrow either. The color, the glitter, the quality everything is good with this and if you like green polishes, this is a must for your collection.


1 kommentar :

  1. Det ser verkligen ljuvligt ut! Jag har fortfarande kvar min julmanikyr också men ikväll åker den till förmån för en tröjmanikyr:)

    SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!