fredag 15 december 2017

Winter Nail Art Challenge - Wrapping Paper or BowsDagens tema är omslagspapper eller rosetter. Eftersom min Lucia manikyr innehöll rosetter så satsade jag istället på omslagspapper. I min låda med julpapper finns en ganska nyinköpt rulle (säg inget till min man, jag lovade att inte köpa mer...) med brun botten och svarta renar med lite Merry Christmas text som fick bli min inspiration idag.

Basen jag har använt är China Glaze What's She Dune? jag har hittat mönstren på Über Chic Holiday 02 och BP 192 plattorna. Den svarta färgen är Hit The Bottle As Black As Night.

Jag tycker det blev en rätt perfekt tolkning och jag hoppas att göra fina paket med det här pappret.

Today's theme is wrapping paper or bows. Since my Lucia manicure contained bows, I decided to go for a wrapping paper inspired manicure. In my box of Christmas paper there is a fairly newly purchased roll (don't say anything to my husband, I promised not to buy more ...) with brown base and black reindeers with some Merry Christmas text that became my inspiration today.

The base I've used is China Glaze What's She Dune? I've found the patterns on the Über Chic Holiday 02 and BP 192 plates. The black color is Hit The Bottle As Black As Night.

I think I made a perfect interpretation and I hope to make nice Christmas gifts with this paper.12 kommentarer :

 1. Själv har jag problemet med att jag inte får köpa allt presentpapper jag hittar med rävar på. Äkta män alltså - ibland fattar de ingenting. ;D

  SvaraRadera
 2. Jättesnyggt! Juligt men lite annorlunda också med färgerna och bristen på glitter :)

  SvaraRadera
 3. Very cool, unusual Christmas mani. Love it! The wrapping papers we have in the US are just about always red, green or gold and on rare occasion silver. Variety is great

  SvaraRadera
  Svar
  1. It has started to come more and more "simple" papers here that are really beautiful.

   Radera
 4. En väldigt bra tolkning, verkligen snyggt! Själv är jag totalt ointresserad av omslagspapper, hoppas att inte allt är slut för då måste jag köpa mer. Jag gillar inte alls slå in paket mnn med tanke på hur många paket/klappar jag köper på nätet numera så är det ju så illa tvunget. Jag brukar tvinga Babs att hålla mig sällskap, lite lättare att hålla modet uppe då:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gillar inte att slå in saker direkt, men jag gillar julpapper av någon konstig anledning!

   Radera
 5. So cute! This is the perfect mani to go with that wrapping paper. :)

  SvaraRadera
 6. Fint! Väldigt snygg beige nyans!

  SvaraRadera
 7. It goes so well with your paper. Adorable!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!