torsdag 28 december 2017

CND Creative Play - Stylish Sapphire

Pressutskick

Jag har varit duktig och tränat knät på gym idag, men resten av dagen blir det till att slappa här hemma och spela lite Hearthstone tror jag.

På naglarna sitter ett mycket vackert lack från CND Creative Plays nya kollektion Wonderball som jag fick några prover från förra veckan. Det här lacket heter Stylish Sapphire och är enligt CND.s egna sida ett glansigt midnattsblå lack vilket jag tycker stämmer rätt bra. Eller jag vill nog säga ett tjusigt royalblått skimmer. Jag tror faktiskt du kan få det här att täcka på ett lager, men jag har två på bilderna. Mycket trevligt att jobba med.

Det är väldigt svårt att motstå en sån här fin blå tycker jag. Absolut en favoritfärg som alltid får mig att känna mig snygg.

Press Sample

I was a good girl this morning and started my day with a trip to the gym to rehab my knee. But I guess the rest of the day will be spent in the sofa or with playing Hearthstone.

On the nails is a very beautiful polish from CND Creative Play:s new collection Wonderball, which I received a few samples from last week. This is called Stylish Sapphire and according to CND's webpage, is a glossy midnight blue polish, which I think is quite right. Or I'd like to say a fancy royal blue shimmer. I actually think this could be a one coater, but I have two in the pictures. Very nice to work with.

It's very hard to resist such a nice blue I think. Absolutely a favorite color that always makes me feel beautiful.


2 kommentarer :

  1. Det ser väldigt tjusigt ut! Bra med knäträningen, det gör verkligen skillnad, i alla fall för mina:)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är enda sättet för mig att få ordning på knät, så jag måste vara ihärdig.

      Radera

Please leave a comment it means a lot to me!