torsdag 21 december 2017

Christmas Giveaway! (CLOSED)
Jag har fått förmånen att hålla i en liten giveaway för mina läsare boende i Sverige med vinster som sponsras från OPI.

Det är två olika lackkit som lottas ut. Bägge har lack från OPI:s XOXO, Love OPI kollektionen. Det ena består av My Wish List Is You & Ornament To Be Together och det andra innehåller Snow Glad I Met You & Wanna Wrap.

Det du behöver göra är att fylla i nedanstående rafflecopter och lämna en kommentar här på bloggen.

Lycka till!

I apologize to me non Swedish readers, this giveaway is only for those who live in Sweden, but I will try to do an International later on when I have my blog anniversary. a Rafflecopter giveaway

11 kommentarer :

 1. Åh vad kul med tävling!
  En av de viktigaste traditionerna är att få äta frukost med min man och sen åka iväg till min syster och hennes familj. Där hjälps vi åt att laga mat, kollar på Kalle (alla utom jag somnar alltid under Kalle). Sen äter vi god mat, kanske spelar spel och öppnar julklappar. Det handlar kanske inte så mycket om maten eller julklapparna utan mer om att jag får fira med mina närmsta.

  SvaraRadera
 2. Min viktigaste jultradition är pyjamasdagen på juldagen. En av de bästa dagarna på hela året, om du frågar mig. Man måste inte ens komma ur pyjamasen om man inte vill. Vi lodar bara omkring här hemma och gör vad sjutton som faller oss in. Infördes på den tiden vi drev butik och i stort sett bara hade julafton och juldagen ledigt på hela helgerna. Det var liksom nödvändigt med lite återhämtning då.

  SvaraRadera
 3. Jag vill äta Janssons frestelse och prinskorv, annars är det inte jul. Fikon är också en väldigt julrelaterad sak för mig. Och att få ge hunden julklappar, haha!

  SvaraRadera
 4. Viktigaste traditionen är att umgås med nära och kära. Äta gott och mysa. Inte så mycket måsten.

  SvaraRadera
 5. det viktigaste är att ha nära o kära nära o äta gott o se på kalle:)

  SvaraRadera
 6. Min tradition är att vara med min närmsta familj :)

  SvaraRadera
 7. Jaaa duuu, min tradition är att jobba på julafton... Innan jag började jobba dock var traditionen grötfrukost med familjen och sedan åka till kyrkogården och tända ljus hos de som inte är med oss längre. Efter det fika hos mormor innan Kalle, godis i mängder, mat och klappar.

  SvaraRadera
 8. Åh. Det viktigaste för mig är att få fira med dem jag älskar, oavsett det bara är närmsta familjen eller om vi är fler. Samt att jag får "blöta" på julbordet till skinkan (dopp-i-grytan med husmansknäcke)!

  SvaraRadera
 9. Det viktigaste med julen tycker jag som många andra är att få spendera tid med sina nära och kära. Sen så är jag löjligt förtjust i julmat :D

  SvaraRadera
 10. Jag firar alltid på landet med föräldrar och syster, numera också våra respektive. Vi är alltid samlade minst ett par dagar så har gottom tid att umgås och spela spel.
  Tack för giveaway möjligheten :)

  SvaraRadera
 11. Tack alla för att ni deltog och delade med er av er jul! För mig är att få vara med familjen det allra viktigaste och lite julskinka förstås!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!