onsdag 26 april 2017

Zoya - Rocha

När jag hade målat med Zoya Rocha var jag faktiskt tvungen att försöka klura ut hur länge jag haft det här lacket i min ägo. Genom att gå igenom gamla Haul inlägg hittade jag det. Augusti 2015 köptes detta och har sedan dess stått och väntat i lådan.

Varför har det stått då? Har faktiskt ingen aning, men det ser väl inte så värst spännande ut i flaskan kanske. Dock kan man ju tycka att jag borde plockat upp det till en Halloween manikyr eller något liknande, men det har ju uppenbarligen inte hänt så nu var det på tiden att det blev använt.

Jag tycker att det är något mer orange i verkligheten än på mina bilder, där ser det mer korallaktigt ut. Det finns också ett väldigt diskret skimmer i lacket som jag inte såg förrän det var på naglarna. Zoya är och förblir ett märke som står högt i kurs hos mig och det här lacket var inget undantag när det gäller formulan. Riktigt bra och täcker på två lager. På bilderna har jag topplack på.

Ett härligt knalligt lack, men ändå inget som jag blev överförtjust i. Snyggt, men där stannar det liksom.

When I had painted with Zoya Rocha, I actually had to try to figure out how long I had this polish in my possession. By looking through old Haul's posts I found it. I got this in August 2015 and it has been standing in my drawer since then. 

Why, is the question? I don't  really have a clue, but it doesn't look that exciting in the bottle. However, you may think that I should have picked it up for a Halloween manicure or something like that, but apparently it has not happened so now it was about time it was used.

I think this is a bit more orange in reality than on my pictures, where it looks more coral. There is also a very discreet shimmer in it that I didn't see until it was on the nails. Zoya is and will remain one of my favorite brands and Rocha was no exception in terms of the formula. Really good and it covers in two layers. In the pictures I have topcoat on.

A beautiful bright polish, but nothing that I was really taken by. Nice, but that's about it. 
Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Please leave a comment it means a lot to me!